Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

iOS Quick Tip: Tabbladen heropenen in Safari

Geschreven door
Geplaatst op22 januari 2013, 15:25 CategorieBesturingssystemen

Ik ben de aangewezen techsupport voor mijn vrienden en familie en zelfs Martijn met zijn nieuwe iPad mini vraagt mij soms nog wel eens om advies. In de iOS Quick Tip serie deel ik simpele en snelle tips die handig zijn of het gebruiksgemak en plezier verhogen. In dit eerste filmpje laat ik zien hoe je een tabblad dat je per ongeluk gesloten hebt weer terug kan krijgen.

Video

Als je een tabblad per ongeluk gesloten hebt in mobile Safari kun je die weer snel terug krijgen door het ‘+ teken’ voor een nieuwe tabblad ingedrukt te houden, je krijgt dan een overzicht met de laatst gesloten tabbladen. Handig want zo is het niet nodig om websites opnieuw te navigeren om het artikel dat je nog wilde lezen terug te krijgen of hoe je niet tussen apps te switchen om die ene link uit dat mailtje weer terug te vinden.

Meer Quick Tips

Vaak proberen wij wat nieuwe dingen uit, dit artikel is daar dus een voorbeeld van. Laat ons weten of je dit handig vindt en of je bijvoorbeeld ook graag een Android en Windows variant zou zien. Natuurlijk zijn jullie tips ook enorm welkom en die kan je delen hier via de reacties of op YouTube.

Voor een overzicht van alle tips en adviezen voor tablets kun je terecht in ons Tips archief.

 • Delen:

Reacties

 1. Frank
  22 januari, 2013 om 16:50

  Mooi initiatie! Net als je dent dat je alles over iOS weet, wordt je aangenaam verrast door deze ‘quick tip’. Smaakt naar meet!

 2. Thomas
  23 januari, 2013 om 12:01

  hartstikke handig, wist ik nog niet!

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.