Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

iPotty: wc-potje met iPad-dock leert peuters hun eerste behoefte doen

Geschreven door
Geplaatst op10 januari 2013, 14:43 CategorieAccessoires

Plassen en poepen, we hebben het allemaal moeten leren. Gelukkig is het wc-potje voor peuters uitgevonden om ons van kleins af aan te laten wennen aan het toilet van later. En om peuters het nog meer naar wens te maken blijven fabrikanten nadenken over innovaties van het potje, maar veel verder dan een andere kleur of andere vorm komen ze vaak niet. Daar komt nu verandering met de iPotty; een wc-pot voor peuters met iPad-dock ingebouwd. In combinatie met een aantal apps om te leren richten en wat entertainment zorgt de iPotty ervoor ervoor dat ouders bijna jaloers worden op hun jonge kroost.

Peuters bezighouden met educatie en entertainment

Bij de aankondiging van de kleurrijke iPotty tijdens de CES 2013 deze week bestond de vraag wat de toegevoegde waarde van een iPad op het potje is. Maar volgens CTA Digital, fabrikant van multimedia-accessoires en maker van de iPotty, heeft Apple’s App Store genoeg apps voor peuters. Ze zullen dus wel een tijdje bezig blijven op de iPotty. Sommige apps zijn educatief, terwijl andere apps meer als entertainment dienen. Een app met dezelfde naam als de iPotty biedt toilettraining. 

iPotty

Prijs voor een schone wc

Kopers van de iPotty hoeven niet bang te zijn dat de iPad beschadigd raakt tijdens de behoefte of het aanraken van het scherm, want met een waterdichte hoes tegen het spetteren is de iPad goed beschermd tegen vocht. Bovendien kan de iPotty uit elkaar gehaald worden zodat onderdelen kunnen worden schoongemaakt.

De iPotty is geschikt voor de iPad van de tweede tot de vierde generatie. Ouders kunnen de adviesprijs van 40 dollar met terugwerkende kracht inhouden op het zakgeld van hun peuters, al betekent die investering waarschijnlijk wel dat peuters op latere leeftijd ook een iPad op het gewone toilet eisen. 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.