Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Is dit de nieuwe Galaxy Tab 3 tablet van Samsung?

Geschreven door
Geplaatst op28 januari 2013, 13:31 CategorieAndroid

Over een maand gaat in Barcelona het Mobile World congres 2013 van start en de verwachting is dat alle grote fabrikanten hun nieuwste tablets dan presenteren. Over de nieuwe tablets van Samsung gaan al weken geruchten en vandaag zijn er zelfs foto’s opgedoken van wat een Galaxy Tab 3 tablet zou zijn.

Als we de bronnen van Phonearena mogen geloven dat is de tablet in bovenstaande en onderstaande afbeelding de derde generatie Samsung Galaxy Tab, waarschijnlijk de 7 inch of 8 inch variant. Echter is de foto te onscherp en zien we vreemd genoeg geen alom bekende TouchWiz interface terug op op de verpakking waardoor we niet kunnen uitsluiten dat er met deze afbeeldingen geknoeid is. We kunnen amper iets uit de afbeeldingen halen maar als dit de nieuwe Galaxy Tab 3 is dan heeft Samsung de camera rechts bovenin het frame verwerkt en lijken de speakers weer verdwenen te zijn naar de achterzijde van de tablet.

Galaxy-Tab-3-lek-2

Geruchten nieuwe Samsung tablets

Eerdere geruchten spraken over een nieuwe Galaxy Tab 3 serie met een 7 inch en een 10.1 inch model maar het 7 inch model zou naar verluidt al geschrapt zijn. Daarnaast zou Samsung werken aan een goedkope 7 inch Android tablet en komt de Koreaanse fabrikant met een 8 inch Galaxy Note 8.0 tablet. Van dit laatste model weten we inmiddels zeker dat deze tijdens MWC 2013 gepresenteerd zal worden.

  • Delen:

Reacties

  1. Slim
    04 april, 2013 om 21:04

    Hoax Alert !!!

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.