Lenovo komt met 27 inch IdeaCentre Horizon 27 tablet

07 januari 2013 1 Minuut 0 Reacties
Lenovo-IdeaCentre-Horizon-27-Table-PC

Tijdens IFA 2012 toonde Sony al een reusachtige tablet in de vorm van de VAIO Tap 20. Dit model beschikt over een 20 inch display maar blijkbaar kan het nog een stuk groter. Lenovo heeft namelijk tijdens CES 2013 de IdeaCentre Horizon 27 Table PC aangekondigd. Zoals je al uit de naam kunt halen beschikt dit apparaat over een display van maar liefst 27 inch.

Lenovo IdeaCentre Horizon 27 Tablet PC

De IdeaCentre Horizon 27 Tablet PC heeft een 27 inch display met een resolutie van 1.920 bij 1.080 pixels en beschikt net als de Sony VAIO Tap 20 over een (optionele) kickstand waarmee de tablet in een hoek op tafel of op een bureau geplaatst kan worden. Ook wordt er een Bluetooth keyboard meegeleverd. Volgens Lenovo is de tablet (als het dat nog is) ideaal voor het gebruik door meerdere personen tegelijkertijd. Het bedrijf richt het apparaat dan ook op onder meer gezinnen met kinderen. Hiervoor levert de fabrikant een aantal accessoires mee zoals joysticks en een ‘e-dice’.

Qua specificaties is het apparaat uitgerust met onder meer een Intel Core i3, i5 of i7 processor, een Nvidia GeForce GT 620M grafische processor en een opslaggeheugen van maximaal 1TB. Er komen dus meerdere configuraties op de markt.

Reacties (0)