Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘LG werkt aan nieuwe high-end 1080p phablet’

Geschreven door
Geplaatst op17 januari 2013, 16:27 CategorieAndroid

LG werkt mogelijk aan een nieuwe high-end phablet met 5.5 inch-scherm en een resolutie van 1080p. De grote smartphone zou tijdens de Mobile World Congress 2013 (25-28 februari) worden aangekondigd, in plaats van de verwachte opvolger van de Optimus G – het huidige smartphone-vlaggenschip van LG.

High-end phablet van LG

De geruchten dat LG daadwerkelijk de Optimus G2 tijdens de grote mobiele toestellenbeurs gaat aankondigen, lijken dus niet te kloppen. De Optimus G is zelfs nog niet in Nederland verkrijgbaar. De nieuwe en – letterlijk – grote aankondiging van LG gaat een 1080p-phablet worden die naast de eveneens grote Optimus VU komt te staan. Dat meldt een Koreaanse krant op basis van anonieme bronnen. De phablet zou een hoge resolutiescherm krijgen en meer concurrentie voor de succesvolle Galaxy Note II moeten bieden.

De Galaxy Note II is een enorm succesvol toestel en de markt voor phablets lijkt steeds groter te worden. LG wil met hun nieuwe phablet een groter deel van die markt gaan bezitten en heeft als bedrijf de afgelopen periode met de Optimus G, Optimus Vu en Nexus 4 goede stappen gemaakt.

Meer informatie – zoals een releasedatum, prijs of zelfs de kleur – kan de Koreaanse krant niet geven.

Via: Digitaltrends

  • Delen:
Motorola Xoom
Android Honeycomb (3.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.