Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft bevestigt probleem met laatste RT-update, werkt aan fix

Geschreven door
Geplaatst op23 januari 2013, 12:16 CategorieHardware

Een kleine groep Surface RT-gebruikers heeft na de laatste update voor de tablet last van een vervelende bug. Door de update zou het zoeken naar en installeren van updates voor zowel de Surface RT als apps niet mogelijk zijn. Microsoft heeft het probleem inmiddels bevestigd en werkt aan een oplossing.

De bug doet zich voor in het Windows Update-gedeelte van de tablet, maar heeft ook invloed op geïnstalleerde apps. De verwachting is dat de bug, die sinds januari bij Surface RT-gebruikers voorkomt, in februari wordt opgelost. Microsoft is al bezig met een update: “Enkele Windows RT-gebruikers die de update van januari hebben geïnstalleerd, hebben hierna problemen met het installeren van updates. Dit geldt met name voor Windows RT-tablets die tijdens het downloaden van de update in standby-modus gingen, want hierdoor werd de connectie verstoord. We bieden onze excuses aan voor het ongemak dat de bug mogelijk heeft veroorzaakt en de fix staat gepland voor de eerste week van februari.”

Microsoft heeft geen mededeling gegeven over hoe ernstig de bug is en hoe gebruikers die op dit moment niet kunnen updaten, toch de fix kunnen installeren.

De Surface RT is vanaf 14 februari in Nederland te koop voor een adviesprijs vanaf 486 euro. Wat precies het verschil tussen Windows RT en Windows 8 is, kun je hier lezen.

Via: The Next Web

  • Delen:
Microsoft Surface (Windows RT)
Windows RT

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.