Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft komt in de toekomst met meer Surface tablets

Geschreven door
Geplaatst op25 januari 2013, 11:31 CategorieHardware

Afgelopen nacht heeft Microsoft in de VS de nieuwe kwartaalcijfers bekendgemaakt en hoewel de cijfers positief waren werd er maar weinig gemeld over de verkopen van de Surface RT tablet. Maar, de softwaregigant liet wel wat los over de Surface line-up in het algemeen. Microsoft wil namelijk in de toekomst meer producten in deze serie lanceren.

Uitbreiding Surface line-up

Peter Klein, CFO van Microsoft, gaf aan dat de beschikbaarheid en productiecapaciteit van de Surface tablets vergroot zal worden, en dat in de toekomst de Surface serie tablets uitgebreid zal worden. Momenteel bestaat de serie uit de Surface voor Windows RT die al een paar maanden te koop is en in binnenkort naar Nederland komt, en de Surface voor Windows 8 Pro die vanaf begin volgende maand in de Amerikaanse winkels verschijnt. Welke nieuwe producten we exact kunnen verwachten in de serie wilde Klein niet zeggen maar mogelijk gaat het naast tablets ook om smartphones.

Xbox tablet

Een tablet waar we al maanden geruchten over voorbij zien komen is de zogenaamde Xbox Surface tablet. Deze 7 inch tablet zou speciaal voor het spelen van games ontwikkeld zijn en draaien op een aangepaste versie van Windows. Microsoft heeft zelf echter nog niks losgelaten over de komst van een Xbox Surface tablet.

Microsoft Surface RT

De eerste tablet van Microsoft, de Surface voor Windows RT, verschijnt vanaf 14 februari in Nederland. De tablet draait op het voor ARM processors geoptimaliseerde Windows RT en zal te koop zijn voor een prijs vanaf 486 euro. Ook kun je voor 100 euro extra gaan voor de tablet in combinatie met Touch Cover, een keyboard verwerkt in een cover.

  • Delen:
Microsoft Surface (Windows RT)
Windows RT

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.