Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nieuwe Huawei MediaPad 10 Link tablet verschijnt bij Amerikaanse FCC

Geschreven door
Geplaatst op26 januari 2013, 14:29 CategorieAndroid

Eind november doken er diverse documenten op waaruit we konden opmaken dat Huawei met een nieuwe 10 inch tablet komt. Vandaag is de tablet, welke gaat onder de naam MediaPad 10 Link, gespot bij de Amerikaanse FCC en is ook de eerste hands-on video van de tablet opgedoken.

De Huawei MediaPad 10 Link is een goedkopere versie van de vorig jaar gelanceerde MediaPad 10 FHD met Full HD display en quad-core processor. De tablet is deze week aangekomen bij de Amerikaanse keuringsinstantie voor draadloze communicatie, de FCC, en is ook opgedoken in onderstaande hands-on video.

Huawei MediaPad 10 Link specificaties

Er nog nog maar weinig bekend over de Huawei MediaPad 10 Link maar de tablet zou in ieder geval beschikken over een 10.1 inch IPS LCD display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, Bluetooth, wifi en een optionele 3G/4G module. Verder zou de tablet uitgerust zijn met een recente versie van het Android besturingssysteem. Het design komt overeen met de eerder gelanceerde MediaPad 10 FHD.

De kans is groot dat Huawei het Mobile World Congres in Barclona, welke eind februari van start gaat, aangrijpt om het nieuwe model te presenteren.

Via: Notebookitalia

  • Delen:
Huawei MediaPad 10 Link
Android ICS (4.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.