Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nieuwe iPad krijgt mogelijk 128GB aan opslaggeheugen

Geschreven door
Geplaatst op28 januari 2013, 10:00 CategorieApple

Bèta versies van het iOS besturingssysteem van Apple bevatten vaak aanwijzingen voor nieuwe producten of nieuwe features die we in de toekomst kunnen verwachten. Deze keer is in de bèta-versie van iOS 6.1 een aanwijzing gevonden voor de mogelijke komst van een iPad of iPhone met 128GB aan opslaggeheugen.

iDownloadblog heeft deze week ontdekt dat de nieuwe bèta-versie van iOS 6.1 vijf partitioneergegevens voor apparaten tot en met 128GB opslag bevat. Dit is opvallend omdat tot op heden alleen iOS apparaten met maximaal 64GB aan opslaggeheugen uitgebracht heeft. Dit zou er dus op kunnen wijzen dat Apple een iPhone of iPad met 128GB in ontwikkeling heeft, al is deze aanwijzing absoluut geen garantie. Daarbij brengt nog geen enkele fabrikant stand-alone tablets met een 128GB SSD uit.

Slankere en lichtere iPad

Eind vorige week dook er al meer informatie op over de volgende generatie iPad. Deze zou een stuk slanker en lichter zijn dan de huidige iPad en qua design meer op de populaire iPad mini lijken. Ook zou de nieuwe iPad beschikken over een energiezuinig IGZO paneel van Sharp en een nieuwe processor die vooral qua energieverbruik verbeterd moet zijn. Apple zou als we de geruchten mogen geloven de volgende generatie iPad ergens in oktober van dit jaar presenteren.

  • Delen:
Apple iPad 4
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.