Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nieuwe Medion LifeTab S9714 tablet te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op24 januari 2013, 16:06 CategorieAndroid

Eind vorig jaar dook de LifeTab S9714 tablet al op bij de Aldi in België en inmiddels is de nieuwe tablet van Medion ook te koop in Nederland. Het 10 inch model is de opvolger van de vorig jaar uitgebrachte LifeTab P9514 en LifeTab S9512 modellen en beschikt onder meer over een quad-core processor en Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Medion LifeTab S9714

De nieuwe Medion LifeTab S9714, ook wel MD 99300 genoemd, is uitgerust met een 10 inch display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels. Het display maakt gebruik van de IPS techniek waardoor de kijkhoeken groot moeten zijn en het display voldoende helderheid kan genereren. Verder is de tablet voorzien van een quad-core Tegra 3 processor met een kloksnelheid van 1.2GHz, 1GB aan werkgeheugen, 32GB aan opslaggeheugen en een microSD card reader om het geheugen uit te breiden.

Wat betreft de aansluitingen beschikt de LifeTab S9714 over een microHDMI en een microUSB poort en voor draadloze communicatie kun je gebruikmaken van Bluetooth 3.0, wifi en een 3G module voor mobiel internet. Ook beschikt de tablet over een GPS module voor navigatie, een Accelerometer, een Lichtsensor, een 1.3 en een 3 megapixel camera en stereo speakers. De batterij moet volgens Medion 9 uur meegaan wanneer volledig opgeladen. De tablet heeft een afmeting van 257 x 186 x 9,9 mm en weegt 630 gram.

De Medion LifeTab S9714 draait op Android 4.0 Ice Cream Sandwich, een versie van Android die inmiddels al door twee nieuwe versies ingehaald is, maar Medion geeft aan dat er binnenkort een update naar Android 4.1 Jelly Bean uitgerold zal worden. Natuurlijk is er toegang tot de Google Play Store voor het downloaden van applicaties.

Prijs en beschikbaarheid

De Medion LifeTab S9714 is vanaf heden te koop via de webshop van Medion voor een prijs van 429 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.