Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nieuwe reclame Microsoft Surface Pro richt zich op bedrijfsleven

Geschreven door
Geplaatst op23 januari 2013, 11:39 CategorieHardware

Microsoft heeft een nieuwe reclame voor de Surface Pro, het krachtigere model van de Surface-tablet, uitgebracht. De video richt zich op het bedrijfsleven en wat de Surface Pro voor werknemers en -gevers kan betekenen. Een slimme zet, want Microsoft ziet nog een (klein) gat in de markt en speelt hier slim op in.

De programma’s die in het bedrijfsleven worden gebruikt, zijn veelal Windows-applicaties. Denk aan Word, Excel en Powerpoint. Logisch dat Microsoft hun nieuwe tablet het ‘professionele imago’ wil meegeven. Hoewel de iPad steeds vaker in het bedrijfsleven wordt gebruikt, zijn de beperkingen snel zichtbaar. De Surface Pro met Windows 8 Pro kan oude Windows-applicaties draaien en is zowel als tablet en netbook te gebruiken. Ideaal voor op het kantoor, aldus Microsoft.

De nieuwe reclame laat onder andere het gekleurde toetsenbord, de kickstand, de handige oplader met twee ingangen en de stylus zien. Bekijk ‘m hieronder.

Surface Pro specificaties en prijs

De Surface Pro heeft een 10.6 inch-scherm met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels, Intel Core i5 1.7Ghz-processor, 4GB werkgeheugen en 64 of 128GB aan opslagruimte. Het is op dit moment niet bekend wanneer de Surface Pro naar Nederland komt en welke prijs de tablet krijgt. De RT-versie van de Surface is vanaf 14 februari in Nederland te koop. Deze versie draait op Windows RT. Wat precies het verschil tussen Windows RT en Windows 8 is, lees je hier

De verschillen tussen de Surface Pro en Surface RT vind je op de productpagina van de Microsoft Surface Pro.

 • Delen:
Microsoft Surface (Windows 8 Pro)
Windows 8

Reacties

 1. tuur
  23 januari, 2013 om 15:59

  volgens mij is het scherm 10.6″ ipv de klassieke 10.1″

  • Daniël Verlaan
   23 januari, 2013 om 16:00

   Klopt, aangepast!

 2. RW
  23 januari, 2013 om 23:04

  Waar kan ik deze voorbestellen??

  • Martijn Chel
   23 januari, 2013 om 23:46

   Nog nergens in Nederland. In de VS bij Microsoft zelf.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.