Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Officiële dock voor de Google Nexus 7 nu te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op23 januari 2013, 17:55 CategorieAccessoires

Vorige week verscheen het bericht dat de officiële dock voor de Google Nexus 7, een van de meest populaire Android tablets van dit moment, vertraagd zou zijn tot begin februari, maar inmiddels is de dock te bestellen via de website van ASUS. De dock heeft een prijs van 29,99 euro meegekregen en dient als standaard en als oplaadpunt voor je tablet.

De Google Nexus 7 is alweer een aantal maanden in Nederland te koop maar tot vandaag moesten gebruikers van de tablet het nog doen zonder de vorig jaar aangekondigde dock voor de tablet. Dit dock biedt de mogelijkheid de Nexus 7 in horizontale positie op tafel of op een bureay te plaatsen. In de dock geplaatst kan de tablet opgeladen worden middels de microUSB poort die zich aan de achterzijde bevindt. Ook beschikt de accessoire over een 3.5mm jack zodat je een speakersetje of een home cinema systeem kunt aansluiten en muziek over externe speakers kunt weergeven.

Google Nexus 7 dock kopen

De officiële dock voor de Google Nexus 7 is te vinden in de webshop van fabrikant ASUS en heeft een prijskaartje van 29,99 euro meegekregen. Er wordt aangegeven dat de dock op voorraad is maar de levering vindt 14 dagen na het ontvangen van de betaling pas plaats. Wanneer de dock in combinatie met bijvoorbeeld een sleeve besteld wordt kun je ook een paar euro korting krijgen.

Via: Androidworld

  • Delen:
Google Nexus 7
Android KitKat (4.4)

Reacties

  1. cavid
    23 februari, 2015 om 12:16

    Hallo,
    Is deze dock nog te bestellen? Is hij al uitverkocht?

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.