Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Panasonic lanceert SC-NP10 draadloze speaker voor tablets

Geschreven door
Geplaatst op24 januari 2013, 14:19 CategorieAccessoires

Op het gebied van tablets richt Panasonic zich vooral op hardware die geschikt is voor de industrie, waaronder tablets in de nieuwe ToughPad serie, maar de Japanse fabrikant brengt ook al langer accessoires voor tablets op de markt. Een van de nieuwe accessoires is de SC-NP10 draadloze speaker waar nagenoeg elke tablet op aangesloten kan worden.

Panasonic SC-NP10

De Panasonic SC-NP10 is eigenlijk meer een dockingstation aangezien het de bedoeling is dat je de tablet op de speaker plaatst. De speaker is compatibel met zowel Android en iOS en Windows tablets, en dus zo goed als universeel te noemen. Panasonic heeft ervoor gekozen een gleuf in de speaker te verwerken waardoor de tablet in een hoek geplaatst kan worden en gebruikt kan worden voor bijvoorbeeld het kijken van een film met optimaal geluid.

Panasonic-SC-NP10-1

Je hoeft de tablet echter niet op de speaker te plaatsen, de verbinding vindt namelijk plaats via Bluetooth. Eenmaal gekoppeld is het eenvoudig om muziek over de speaker, met ingebouwde subwoofer, weer te geven. Volgens Panasonic moet de speaker zelfs een geluid dat dichtbij surround sound komt weer kunnen geven. Zelfs als je dicht op de speaker ziet moet de Near Field Stereo Sound technologie ervoor zorgen dat je een breed geluidsveld voorgeschoteld krijgt.

Prijs en beschikbaarheid

De Panasonic SC-NP10 moet vanaf april 2013 op de markt verschijnen. De adviesprijs bedraagt 199,99 Amerikaanse dollars. Over de Nederlandse prijs en beschikbaarheid is nog niks bekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.