Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Panasonic toont 20 inch Windows 8 tablet met 4K resolutie

Geschreven door
Geplaatst op8 januari 2013, 18:54 CategorieHardware

Als er één woord vaak gevallen is tijdens de eerste dagen van CES 2013 dan is het wel ‘4K’. Op het gebied van tablets hebben we het hier nog niet over gehad maar nagenoeg elke grote TV fabrikant heeft 4K Ultra HD TV’s gepresenteerd. Toch kunnen we het nu ook over de hoge 4K resolutie voor tablets hebben. Panasonic heeft namelijk een 20 inch tablet met 4K resolutie getoond.

Panasonic 20 inch tablet met 4K display

Tijdens de keynote op dag twee van CES 2013 heeft Panasonic een 20 inch Windows 8 tablet getoond die beschikt over een 4K resolutie van 3.840 bij 2.160 pixels. De tablet kan bediend worden middels een speciale stylus of natuurlijk middels touch-input.

Panasonic-20-inch-4K-tablet-5

Qua specificaties is er maar weinig bekend over het model, behalve dat er een camera aan de voorzijde te vinden is, de tablet draait op een Intel Core i5 processor, er microUSB en microSD aansluitingen opzitten en dat de batterijduur een schamele 2 uur bedraagt. Panasonic zou deze tablet voornamelijk op de creatievelingen in de zakelijke markt richten.

Panasonic-20-inch-4K-tablet-4

Wil je meer weten over de 4K Ultra HD resolutie bekijk dan dit artikel. Wil je meer weten over de 4K Ultra HD producten die deze week tijdens CES 2013 gelanceerd zijn, lees dan verder in het CES 2013 archief op Homecinema Magazine.

Via: The Verge

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.