Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Polaroid introduceert M10 en M7 Android tablets

Geschreven door
Geplaatst op10 januari 2013, 11:41 CategorieAndroid

Eerder deze week lanceerde Polaroid al een tablet speciaal voor kinderen maar het bedrijf heeft tijdens CES 2013 ook twee nieuwe Android tablets voor een brede doelgroep gelanceerd. Net als bij eerdere tablets legt Polaroid de focus bij de nieuwe M7 en M10 Android tablets op een lage prijs met middelmatige specificaties.

Polaroid M7

De Polaroid M7 beschikt onder meer over een 7 inch display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, helaas gaat het om een standaard LCD display zonder IPS techniek. Verder is de tablet uitgerust met een 1.6GHz dual-core A9 processor, 1GB aan werkgeheugen, 8GB aan opslaggeheugen, een microSD card reader en een 2 megapixel camera aan de voorzijde voor het maken van foto’s en video’s. Qua software beschikt het apparaat over Android 4.1 Jelly Bean met een skin van Polaroid daar overheen.

Polaroid M10

Het 10.1 inch model heeft de naam M10 meegekregen en draait net als zijn kleinere broer op Android 4.1 Jelly Bean met de Polaroid skin. Ook de resolutie van 1.280 bij 800 pixels is gelijk, alleen is het display met 10.1 inch dus wat groter. Verder is de tablet uitgerust met een quad-core Cortex A7 processor, 1GB aan werkgeheugen, 16GB aan opslaggeheugen, een microSD card reader, een 2.0 en een 5.0 megapixel camera en een HDMI uitgang.

Prijs en beschikbaarheid

De 7 inch Polaroid M7 krijgt in de VS een adviesprijs van 130 dollar mee, terwijl de 10.1 inch variant 230 dollar moet gaan kosten. Er is nog niks bekend over de Nederlandse prijzen en beschikbaarheid.

Via: Engadget

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.