Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Populaire Dolphin Browser voegt synchronisatie en Evernote-integratie toe

Geschreven door
Geplaatst op17 januari 2013, 17:18 CategorieAndroid

Dolphin Browser, de meest populaire alternatieve mobiele browser, heeft vandaag een compleet nieuwe versie van de app gepresenteerd. De nieuwe Dolphin Browser beschikt over Evernote-integratie, meerdere synchronisatie-opties en de mogelijkheid om content met één vinger te delen.

De grootste verandering is de synchronisatie, genaamd Dolphin Connect. Deze kan bij andere browsers als Safari, Firefox en Chrome worden geactiveerd door een speciale add-on te installeren. Via de add-on kun je tabbladen, de browsergeschiedenis en al je wachtwoorden tussen Dolphin Browser en je andere browser(s) synchroniseren. Daarnaast synchroniseert Dolphin Browser natuurlijk ook tussen je verschillende mobiele toestellen. Alles draait op de achtergrond waardoor je niet eens merkt dat de app aan het synchroniseren is. Je gegevens worden automatisch in de cloud van Dolphin bewaard.

Focus op Evernote

De andere grote toevoeging is de integratie met Evernote, een app die als je digitale notitieblokje dient en waar je alles mee op kunt slaan. In de nieuwe app-versie is het mogelijk om met de web clipper snel webpagina’s aan Evernote toe te voegen. Altijd handig voor recepten of teksten en foto’s die je op een later moment nodig hebt. Het delen van content staat bij Dolphin hoog in het vaandel, want in de nieuwe browser kun je heel snel content met één vinger delen. Denk aan een tweet, Facebookpost of e-mail waarin je een webpagina deelt. Het is zelfs mogelijk om via wifi met Dolphin Browser een specifieke webpagina’s naar andere apparaten die de app draaien uit te zenden.

“Onze focus ligt bij het verhogen van de mobiele ervaring. We zijn bij Dolphin Browser verder dan alleen maar browsen, en we focussen ons nu op hoe we de gehele mobiele ervaring meer gestroomlijnd kunnen maken. Het stroomlijnen van die ervaring ligt onder andere bij hoe gebruikers hun data opslaan en content via verschillende toestellen delen en consumeren”, aldus Yongzhi Yang, directeur van Dolphin Browser.

Dolphin Browser HD werkt op Android-tablets ( o.a. de Nexus 7 en Galaxy Tab 2 10.1) en de iPad en iPad Mini.

Download: Dolphin Browser voor Android en iPad

Via: Engadget

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.