Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Review: Acer Iconia Tab W510 hybride Windows 8 tablet

Geschreven door
Geplaatst op2 januari 2013, 23:23 CategorieBesturingssystemen

Windows 8 is alweer een paar maanden beschikbaar en hoewel we ons best hebben gedaan om zo snel mogelijk reviews te kunnen maken van de Windows 8 en RT hardware is daar verbazingwekkend veel tijd overheen gegaan. Door slechte beschikbaarheid van hardware in Nederland was het pas ruim een week geleden dat ik de eerste twee tablets ontving. In deze eerste Windows 8 review kijk ik naar de Acer Iconia Tab W510.

De Acer Iconia Tab W510 wordt in Nederland (voorlopig) alleen in combinatie met een keyboard dock verkocht en is daarmee dus een typisch Windows 8 product. Bijna alle hardware die we tot nu toe van Windows 8 gezien hebbe is op zijn eigen manier wel een hybride te noemen. Kruisingen tussen tablet en laptop dus. En doordat deze Iconia Tab W510 een Intel processor heeft is ook de software te omschrijven als hybride. De moderne nieuwe interface wordt gecombineerd met de ouderwetse Windows desktop omgeving waar ondersteuning is het voor het draaien van ‘ouderwetse’ Windows software (.exe bestanden).

Prijs

De huidige Iconia Tab W510 tablet (32GB model) wordt standaard met docking geleverd en de prijs is 499 euro. Binnenkort komt er een 64GB model uit en dat model zal wel met en zonder docking leverbaar zijn voor een prijs van 499 euro en 649 euro.

Acer Iconia Tab W510 – Review video

Acer Iconia Tab W510 – Hardware en Design

Hardware

De Acer Iconia Tab W510 is een Windows 8 tablet en de software die op deze tablet draait heeft volledige ondersteuning voor het draaien van software en apps die niet speciaal voor een mobiel apparaat gemaakt zijn. Dit is mogelijk omdat de tablet beschikt over een Intel Atom Z2760 processor. De processor is de bepalende factor als het gaat om de versie van Windows 8 die gebruikt kan worden. De 1.8 GHz Atom processor is gecombineerd met 2GB werkgeheugen, een 32GB harde schijf, micro- HDMI/SD/USB aansluitingen, Bluetooth en twee camera’s.

Iconia-Tab-W510-aansluitingen-2

Meer informatie en alle specificaties vind je op de productpagina van de Acer Iconia Tab W510.

Display

Het 10.1 inch scherm van de Iconia Tab W510 is een IPS paneel met een resolutie van 1366 x 768 pixels. Net als zo’n beetje ieder ander IPS scherm dat we gezien hebben zijn de kijkhoeken goed en is de kleurweergave prima. Helaas kan het scherm niet heel fel gezet worden, zodat gebruik buiten wat lastiger wordt. De 1366 x 768 pixels resolutie is niet erg high-end maar wel prima bruikbaar en loopt perfect in pas met de rest van de Iconia Tab W510, want ook de eerder genoemde specificaties kun je niet als high-end omschrijven.

Design

Zoals je op de foto’s en in de video kunt zien heeft de Acer Iconia Tab W510 een niet erg spannend design en lijkt het apparaat, zeker in combinatie met de dock, nog het meeste op het beeld dat we associëren met een netbook. De volledig plastic behuizing combineert zilver en witte elementen tot een redelijk strak ogend eindproduct. De witte rand die ook zichtbaar is vanaf de voorkant van de tablet is asymmetrisch omdat er aan de onderkant meer ruimte is vrijgemaakt voor de verbinding met het keyboard dock. De relatief goedkope materialen en de manier waarop de tablet in elkaar gezet is oogt niet heel modern maar resulteert wel in een vrij lichte tablet.

Iconia-Tab-W510-achterkant

Keyboard dock

In Nederland wordt de Iconia Tab W510 tablet (momenteel) alleen verkocht in combinatie met het keyboard dock en hiervoor zijn dezelfde materialen en kleuren natuurlijk weer gebruikt. Het keyboard heeft een hoop toetsen en combineert helaas niet de functie toetsen met de numerieke toetsen. Een logisch gevolg van het feit dat er ruimte moet zijn voor al deze toetsen is dat alle toetsen flink kleiner zijn dan je gewend bent van een normaal toetsenbord, ongeveer 70 procent van een normaal formaat.

Iconia-Tab-W510-keyboard

Het dock heeft niet alleen een hoop toetsen maar ook een trackpad. Voor mij onbegrijpelijke redenen heeft Acer ervoor gekozen een trackpad te gebruiken dat geen ondersteuning heeft voor multi-touch en dus kun je bijvoorbeeld niet scrollen via het trackpad maar zul je daarvoor weer je vinger (en het scherm) moeten gebruiken, of je kunt een muis aansluiten.

Iconia-Tab-W510-stand

Het scharnier waarmee de verbinding tussen tablet en keyboard gemaakt wordt is vrij forst en voelt en oogt niet erg stevig. Er is net teveel ruimte om het echt stevig te noemen en hoewel het zeker niet charmant oogt heeft het scharnier wel een enorme bewegingsvrijheid. Het scherm kan zover gedraaid worden dat het toetsenbord gebruikt kan worden als stand posities. Het oppervlak van het keyboard verdwijnt op deze manier achter het scherm en biedt een stevige positie voor het kijken van bijvoorbeeld een film. Er zit ook een normaal formaat USB poort en een extra batterij in het dock wat natuurlijk erg handig is om de tijd die nodig is voor een oplaadbeurt te verlengen.

Acer Iconia Tab W510 – Software

De Acer Iconia W510 draait op Windows 8 en het is belangrijk om te beseffen dat dit de volledige versie is van Windows. Ik zal niet ingaan op de verschillen tussen deze versie van Windows 8 en de Windows RT versie, dat heeft Martijn al een keer prima uitgelegd in het Windows 8 vs Windows RT artikel. Zelf heb ik vorige week al een eerste indruk video gemaakt waarin ik Windows 8 laat zien op een Acer Iconia Tab W700 (een review die er ook aan zit te komen).

In grote lijnen komt het erop neer dat je op deze hybride tablet de moderne en nieuwe applicaties kan draaien maar in theorie ook alle software die je nu kent van Windows XP/Vista/7 versies, de bestanden die doorgaans het makkelijkste te omschrijven zijn als .exe bestanden. In praktijk betekent dit dat er twee type apps gebruikt kunnen worden op de tablet; de moderne apps in de moderne weergave en de ouderwetse apps in een weergave die je het makkelijkste kan omschrijven als de desktop-omgeving (zoals je die kent van Windows 7). Dit betekent dat er meer mogelijkheden zijn qua software die geïnstalleerd kan worden en dat de USB poort zo’n beetje alle accessoires zal herkennen (al moet je wel soms drivers downloaden).

De nieuwe interface is volledig nieuw en ingericht om goed geschikt te zijn voor besturing met je vingers. Deze ‘touch-friendly’ omgeving wordt gebruikt om de moderne apps te draaien. Ook het startmenu is nu vervangen door deze nieuwe omgeving, iets dat voor veel Windows gebruikers vast even wennen is.

Iconia-Tab-W510-voorzijde-2

De desktop interface is erg bekend en het komt er in principe gewoon op neer dat je kijkt naar het bureaublad van een Windows 7 computer. Snelkoppelingen en icoontjes worden op de bekende manier weergegeven en de software die open is leeft in een eigen ‘window’ op dit bureaublad. Je kunt echter alleen de ouderwetse software op deze manier zien en deze breuk in consistentie kan verwarrend zijn. Microsoft heet wel een paar aanpassingen gemaakt in deze omgeving om besturing met je vingers iets makkelijker te maken als het gaat om scrollen of het selecteren items op je scherm, maar helaas is het verre van optimaal en kan de vingerbesturing alleen in vergelijking met Windows 7 beter genoemd worden maar is het niet als handig of goed te omschrijven.

Skin en meegeleverde software

Hoewel Windows 8 niet heel veel ruimte biedt aan fabrikanten om hun eigen skin/thema over de interface heen te leggen heeft Acer wel hun bekende Acer Ring weten toe te voegen. Door vijf vingers tegelijk op het scherm te zetten roep je een soort snelmenu op waar je toegang krijgt tot verschillende apps, documenten, media en quick-toggles voor het aan/uit zetten van dingen als Wifi en Bluetooth.

Acer-Ring-Windows-8

Acer levert op de Iconia Tab W510 ook een paar apps mee, zowel apps voor de moderne als klassieke interface. Voor de moderne interface zijn meegeleverd:

 • Acer Explorer, een soort winkel waar Acer software uitlicht (account nodig)
 • NewsExpresso, een nieuwslezer met ondersteuning voor RSS, Facebook en Twitter
 • 7digital, een online muziekdienst (betaald account nodig)
 • Evernote, ’s werelds bekendste online notitie app
 • Skype, voor videogesprekken (en MSN!)
 • Kindle, voor het lezen van boeken (betaald, 99% Engels)
 • Tunein, online radio
 • Skitch, app voort het kladderen op foto’s/screenshots met goede Evernote intergratie
 • Link naar Office, betaald account nodig om echt te gebruiken
 • Twee spelletjes, Jetpack Joyride en Where’s my Water?
 • Acer Crystal Eye, een camera app
 • En wat links naar verschillende (social)media hubs zoals Xbox video, Social Jogger en de Acer Cloud.

Ook voor de desktopomgeving zijn er een paar apps meegeleverd op de Iconia Tab W510. Naast de standaard snelkoppelingen naar Acer’s website en diensten ook een link naar Ebay en een paar apps waarvan de naam eindigt in .fi en die het draadloos delen van media makkelijker moet maken. Ik heb helaas geen TV of stereo met ondersteuning voor dat soort functies dus heb dat niet kunnen testen. Al met al een ietwat scheve combinatie tussen bruikbare apps en reclame voor diensten waar je alleen gebruik voor kan maken als je accounts wilt aanmaken en geld uit wilt geven.

Meer over de features en functies binnen Windows 8 lees je in onze Windows 8 Gids.

Acer Iconia Tab W510 – Prestaties en gebruik

Windows 8 is erg nieuw en vraagt wat gewenning van ons als gebruiker. Er is een duidelijke leercurve want lang niet alles is van meet af aan duidelijk. Als je eenmaal de verschillende opties en swipe-bewegingen een paar keer gezien en gebruikt hebt dan is zeker de moderne interface goed te gebruiken. Persoonlijk vind ik het nieuwe design van Windows 8 mooi en goed werken.

Processor en werkgeheugen schieten te kort

De Acer Iconia Tab W510 heeft met z’n Intel Atom processor voldoende kracht om deze omgeving aan te sturen en het is mogelijk vlot te navigeren en apps te gebruiken. De desktopomgeving en vooral de apps die in deze omgeving draaien is echter een ander verhaal, de W510 is daar gewoonweg niet heel geschikt voor door een gebrek aan processor kracht en werkgeheugen. Ook is de minder dan optimale vingerbesturing in de desktopomgeving een probleem waar ik regelmatig tegenaan ben gelopen. Ik heb een simpele tekst editor (Markdown Pad) gedownload en dat draait prima. Wat zwaardere software zoals een schietspelletje is echter (ruim) teveel gevraagd van deze processor. In alle komende reviews zal ik altijd proberen Warsow te installeren en te spelen. Dit is een gratis en redelijk oud spel dat goed te vergelijken is met Quake en Unreal. Ook op de laagste settings is Warsow niet speelbaar op de Iconia Tab W510 en lijkt de lijn daarmee meteen duidelijk; De Acer Iconia W510 kan de meest simpele desktop applicaties waarschijnlijk wel draaien maar is voor spelletjes of krachtigere apps als Photoshop en videobewerkingsapplicaties niet geschikt.

Iconia-Tab-W510-totaal

Desktop en touch interface

De moderne omgeving is opgebouwd uit strakke designelementen en door deze keuzes zijn moderne (Metro) apps erg herkenbaar en – na de eerste leerperiode – consistent in weergave van informatie en gebruik. Dit is de omgeving waar ik in ieder geval me het meest op mijn gemak voelde en plezier had in het gebruik, in sterke tegenstelling met de frustratie in de desktop omgeving. Ik vond het dan ook erg storend als ik mezelf opeens terugvond in de ouderwetse omgeving en omdat het switchen waar nodig automatisch gaat en het niet mogelijk is om de ouder omgeving ‘uit’ te zetten leidde dit voor mij meerdere malen tot verwarring en frustratie.

Keyboard en trackpad

De Acer Iconia W510 vind ik dus wel fijn werken zolang je maar in die nieuwe omgeving bent en je de tablet als tablet gebruikt, los van het dock. Maar zodra het dock in het spel komt wordt het een ander verhaal. De kleine toetsen vragen wat gewenning en de combinatie van materialen en formaat doet mij erg denken aan een netbook. Tikken op een netbook was nooit een enorm succes. Ik ben zelf gewend aan een (ook kleiner dan normaal) iPad toetsenbord en had alsnog redelijk veel tijd nodig om te wennen aan de toetsen op de Acer Iconia Tab W510. De aanslag is niet heel lekker en het voelt wat goedkoop aan.

Iconia-Tab-W510-keyboard-2

Mijn grootste probleem ligt echter bij het trackpad, het muisvlak dat je vindt op het keyboard dock. Het review model dat ik heb heeft net als zo’n beetje alle andere Acer Iconia Tab W510 tablets een probleem met de muisbesturing. Aanrakingen worden meer dan eens verkeerd geïnterpreteerd en resulteerde erin dat de muis links ging in plaats van rechts of dat het via het trackpad alleen mogelijk was de muis in horizontale lijn over het scherm te bewegen. Acer heeft al toegegeven dat dit een hardware probleem is dat opgelost kan worden, helaas niet door een software update maar er moet wat veranderd worden aan de hardware zelf. Dit betekent dus dat je terug naar de winkel moet met je tablet en je het apparaat daarna dus een tijdje kwijt bent. Zelfs als je met dit probleem zou kunnen leven en je het laat oplossen door Acer is het gebrek aan multitouch ondersteuning een nog veel grotere ergernis. Het is 2013 en het is niet mogelijk om te scrollen via het trackpad. Je moet daarvoor de pijltjes-toetsen op het keyboard gebruiken of met de hand het touchscreen aanraken. Dit werkt enorm verwarrend en is gewoonweg niet meer van deze tijd, zelfs de netbooks uit 2000 waar deze tablet zo op lijkt hadden (beroerde) ondersteuning om te scrollen via het trackpad. Dit is een probleem dat niet opgelost is nadat je de Iconia Tab W510 gerepareerd terugkrijgt van Acer, er is gewoonweg geen ondersteuning voor.

Speakers en camera’s

De ingebouwde speakers van de Iconia Tab W510 hebben een redelijk volume en zijn prima bruikbaar voor het kijken van bijvoorbeeld een YouTube filmpje of het luisteren naar muziek. De camera’s zijn – voor een tablet – ook redelijk (2mp voor en 8mp achter) te noemen, al mis je al snel de apps die je kent van Android en iOS.

Aanbod van apps

Omdat Windows 8 nog zo nieuw is (en de adoptie snelheid en verkoopcijfers tegenvallen?) zijn er nog niet heel erg veel apps te downloaden, zeker niet als je de tablet in het Nederlands wilt gebruiken. Op het moment dat je de Iconia Tab W510 in het Engels instelt zijn er een stuk meer apps te vinden in de Windows Store.

store-Windows-8

Helaas is niet alleen het aanbod nog niet erg groot maar is ook de kwaliteit van de apps in de breedte nog niet erg goed te noemen. Bij een zoekopdracht krijg je regelmatig geen resultaten omdat er nog geen app is en als je wel een lijst mogelijkheden van apps te je kan installeren krijgt blijkt vaker dan niet dat apps maar een heel beperkte relevantie hebben of een erg uitgeklede functionaliteit bieden. Twitter apps waar je alleen tweets kunt lezen maar niet kan schrijven, een Flickr app waar je alleen foto’s kunt bekijken maar niet kunt delen en een Facebook app die er gewoon helemaal nog niet is.

Browsers

Gelukkig is er natuurlijk een browser waarin je een hoop kunt doen. IE 10 is een moderne browser met ondersteuning voor de meest recente technieken die gebruikt worden op het internet. Google apps, sociale netwerken en allerlei andere webdiensten zijn prima bruikbaar. Waar ik in het algemeen fan ben van de nieuwe stijl die Microsoft heeft gekozen vind ik het in de browser net wat te ver doorgevoerd. Een URL balk die alleen zichtbaar is via een swipe van boven naar beneden of een klik met de rechtermuisknop en de weergave van ‘tabbladen’ vraagt om aardig wat gewenning en is naar mijn smaak wat te Spartaans.

Iconia-Tab-W510-browser

De browser bestaat in principe uit twee versie, de zojuist beschreven super strakke (en beperkte) versie die je vanuit de moderne omgeving gebruikt maar er is ook een desktop versie waar het weer allemaal veel meer lijkt op een browser zoals we die allemaal kennen. Deze tweede volledige versie draait alleen binnen de desktop omgeving en is daarmee een stuk minder vriendelijk voor besturing met je vingers.

Deze desktop versie heb je echter wel regelmatig nodig omdat sommige sites nogal vreemd weergegeven worden in de moderne versie en omdat in de moderne versie geen ondersteuning is voor Flash. Flash is bijna dood op het internet maar wordt vooral voor video nog regelmatig gebruikt. Moderne browsers zoals de browser op de iPad hebben andere manieren om video weer te geven en zo’n beetje alle sites hebben daar de nodige aanpassingen voor gemaakt. Een website met dergelijke ondersteuning heeft echter een beetje code om bijvoorbeeld zo’n iPad browser te herkennen, en nadat die herkenning heeft plaatsgevonden wordt de versie van de website met filmpjes die bekeken kunnen worden geserveerd aan de iPad. De moderne IE browser heeft dezelfde ondersteuning maar op dit moment zijn er nog maar weinig (geen?) websites die de ‘juiste versie’ serveren, wat betekent dat je voor het kijken van die filmpjes dus terecht komt in de ouderwetse, vervelende, langzamere en minder vriendelijke weergave.

Stabiliteit software

De software van de Iconia Tab W510 in het algemeen is ook nog niet helemaal perfect stabiel, en dat is niet zo heel gek want ook iOS en Android hebben verschillende updates (lees: jaren) nodig gehad om uitgebreid en stabiel genoeg te zijn om voor andere dingen dan puur vermaak gebruikt te worden. Windows 8 moest dit probleem in één keer tackelen en wordt dan ook veelal omschreven als het tablets OS waar je ook echt wat mee kan (maken). Helaas is het wat mij betreft op dit moment nog net te instabiel om genoeg vertrouwen te krijgen als werk/productie machine. In verschillende apps heb ik crashes ondervonden en de Wifi verbinding die ik kon leggen met de verschillende netwerken bleek ook niet heel stabiel. Je moet regelmatig opnieuw verbinding zoeken met je netwerk (en zover ik het weet kan dit alleen via de desktop omgeving, wat lastig is omdat het icoontje dat je aan moet raken erg klein is) en de automatisch verbinden functie die Microsoft biedt maakt het probleem alleen maar erger en is op de Iconia Tab W510 (en Iconia Tab W700) gewoon onbruikbaar.

Ik ben begonnen met het tikken van deze review op de Iconia Tab W510 maar nadat ik eerst na 15 minuten opnieuw verbinding moest zoeken met het internet om het bestand op te slaan in mijn Dropbox kreeg ik daarna de melding dat ik nog 15 minuten had voordat de tablet zichzelf ging updaten en dus opnieuw opgestart zou worden. Je hebt over deze melding geen controle en dus had ik geen andere keus dan de mijn bestand op te slaan en te wachten op de update. Nadat de update de tablet al 10 minuten bezig hield was bij mij het geduld op en ben ik verder gaan tikken op de iPad (yay Dropbox!). De combinatie van dit soort rariteiten, instabiliteit en het gebrek aan apps maakt de Acer Iconia W510 niet een apparaat waarmee ik mijn desktop, laptop of zelfs iPad mee zou willen of kunnen vervangen.

Acer Iconia Tab W510 – Conclusie

Omdat de Acer Iconia W510 mijn eerste review van een Windows 8 tablet is maakt het lastig om de de problemen van de tablet los van de problemen van Windows 8 te zien. Ik heb ook nog niet genoeg vergelijkingsmateriaal om goed te kunnen weten waar het probleem soms ligt. Is de instabiliteit van de Wifi verbinding bijvoorbeeld een probleem van Acer of een probleem van Microsoft? Maar hoe dan ook gaat het, net al bij alle eerdere reviews, om de combinatie tussen de hardware en software die het totaalpakket wel of geen aanrader maakt.

Qua hardware doet Acer met de Iconia Tab W510 een boel goed maar minstens net zoveel fout. De hardware is snel en krachtig genoeg om de moderne omgeving aan te sturen maar faalt al snel als er de desktop omgeving gebruikt moet worden. De batterijduur van de tablet is met 5 uur niet heel lang maar in combinatie met het dock super (12 uur), alleen is het keyboard op dit dock eigenlijk net te klein en voelt het goedkoop aan. De trackpad heeft een probleem en hoewel je dit kan laten oplossen door Acer krijg je nog steeds een trackpad zonder multitouch. De tablet wordt geleverd met 32GB geheugen maar de combinatie van Windows 8 en de meegeleverde software (lees: bloatware) maakt dat je maar 10GB over hebt om je eigen apps en bestanden op te slaan. Het scherm van de Iconia Tab W510 heeft prima kijkhoeken maar kan eigenlijk niet met goed fatsoen buiten (of felverlichte omgevingen) gebruikt worden.

Iconia-Tab-W510-voorzijde

Qua software is er een vergelijkbare situatie. Met Windows 8 kun je het beste van twee werelden krijgen maar van die twee werelden is er maar één modern te noemen en bruikbaar voor besturing via aanraking. Je kunt alle software die in de laatste 10 jaar (?) gemaakt is gebruiken maar dat moet in de ouderwetse omgeving op hardware waar veelal batterijduur de voorkeur krijgt over pure kracht, kracht die nodig is om die software aan te sturen. Je kan apps installeren maar er zijn nog niet zo heel veel apps. Windows 8 moest duidelijker en uniform herkenbaar zijn over de verschillende platformen (computer, tablet, telefoon) maar is daardoor tegelijkertijd zo nieuw dat het niet meer op het Windows lijkt die mensen kennen en begrijpen.

Op dit moment is het plaatje dat ontstaat door de combinatie van hard- en software niet een heel aantrekkelijke. De software is nog te nieuw om stabiel te zijn en een goed app-aanbod te hebben en de hardware heeft net zoveel beperkingen als mogelijkheden. Voor 499 euro is de Acer Iconia Tab W510 met 32GB aan opslaggeheugen te koop bij verschillende (online) winkels en dat maakt het wel een van de goedkoopste Windows 8 hybrides op de markt. Maar omdat de tablet wat mij betreft alleen goed bruikbaar is tablet vorm en in de moderne tablet omgeving is het erg zonde dat de W510 (momenteel) alleen in combinatie met keyboard dock te koop is, wat de aanschaf gewoon duurder maakt (later wordt er wel een 64GB variant zonder dock gelanceerd welke 499 euro gaat kosten). Ik zou deze tablet dan ook alleen het overwegen waard noemen voor mensen die per se een Windows 8 hybride willen hebben, een beperkt budget daarvoor vrij willen maken en kunnen leven met de beperkingen van de hardware. Ik ken niemand die aan dit lijstje voorwaarden voldoet.

Minpunten

 • Alleen icm keyboard dock te koop
 • Te langzaam voor de meeste desktop apps
 • Slechte Wifi verbinding / stabiliteitsproblemen

Pluspunten

 • Goedkope Windows 8 hybride
 • Simpele .exe applicaties zijn bruikbaar
 • Geheugen is uit te breiden via Micro-SD slot
Tablets Magazine
Beoordeling
6.010Sam Rijverproduct
 • Delen:
Acer Iconia Tab W510
Windows 8

Reacties

 1. Ronnie
  03 januari, 2013 om 6:43

  Weer een goede review Sam, het heeft mij doen besluiten om nog maar even te wachten met de aanschaf van W8 tablet!

 2. Daan
  03 januari, 2013 om 9:19

  Goede videoreview!!! Bedankt!!!

  Graag meer van dit soort reviews in de toekomst a.u.b.! Met name zo snel mogelijk voor de Asus Transformer Book!!!!!

  • Sam Rijver
   03 januari, 2013 om 9:37

   Thanks, we zullen ons best doen zo snel mogelijk je de review te kunnen brengen maar we zijn wel afhankelijk van fabrikanten en winkels dus ik kan geen beloftes doen.

 3. ajvbecon
  03 januari, 2013 om 9:33

  Als een w8 tablet in bezit is van een HDMI input, zou het dan mogelijk zijn om mijn xbox eraan aan te sluiten? En er op te spelen?

  • Sam Rijver
   03 januari, 2013 om 9:36

   Hmm met een input misschien wel. Maar ik heb volgens mij nog nooit een tablet gezien met een HDMI input, outputs zijn bijna standaard maar andersom werkt dat volgens mij niet.

 4. Woout
  03 januari, 2013 om 15:38

  Wauw die Acer Ring valt zo compleet uit de toon…

  • Sam Rijver
   03 januari, 2013 om 17:20

   In het filmpje omdat ik het vergeten was en er later ingeknipt heb of in het algemeen? :(

   Is inderdaad heel andere interface, ,aar wel gelijk aan de ring op andere Acer producten. In dat opzicht wel consistent.

   • Woout
    05 januari, 2013 om 15:01

    Nee inderdaad over de interface ;).

 5. fabrom
  06 januari, 2013 om 12:08

  Ik heb hem in huis gehad.
  3 dagen mee gewerkt, werd ook erg warm en er blijft niet veel van het geheugen over als je bv office installeert en een paar games en wat muziek.

  In deze 3 dagen 2x vast loper gehad.
  En toen ook office niet meer wilde starten was ik er klaar mee.

  Heb hem retour gedaan naar MyCom, en omgeruild voor een W700
  Mooi uiterlijk, maar veel te klein geheugen, en zoals ook in de review staat , erg buggy

 6. Peter
  09 februari, 2013 om 10:19

  Hallo, Ik heb ook de Acer Iconia Tab W510. Heeft iemand enig idee hoe ik een foto maak met de frontcamera. Ik krijg het niet voor elkaar. Kan de camerafunctie niet vinden.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.