Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Review: Acer Iconia Tab W700 Windows 8 tablet

Geschreven door
Geplaatst op5 januari 2013, 14:12 CategorieBesturingssystemen

Microsoft heeft met Windows 8 een besturingssysteem gelanceerd waarmee het bedrijf uit Redmond een plek in de snel groeiende tabletmarkt wil veroveren. Het voor een flink deel vernieuwde en voor aanraking geschikte besturingssysteem komt echter in verschillende smaken met verschillende mogelijkheden. In deze review kijk ik naar de Acer Iconia Tab W700.

De Acer Iconia Tab W700 wordt in Nederland in twee verschillende configuraties verkocht; een 64GB variant met een Intel Core i3 processor en een 128GB variant met een Intel Core i5 processor. Bijna alle hardware die we tot nu toe van Windows 8 gezien hebben is op z’n eigen manier wel een hybride te noemen; een kruisingen tussen een tablet en een laptop. En omdat deze Iconia Tab W700 een Intel processor heeft is ook de software te omschrijven als hybride. De nieuwe interface wordt gecombineerd met de ouderwetse Windows desktop-omgeving waar ondersteuning is het voor het draaien van ‘ouderwetse’ Windows programma’s (.exe).

Acer Iconia Tab W700 – Review video

Acer Iconia Tab W700 – Specificaties

De Acer Iconia Tab W700  wordt in verschillende configuraties verkocht maar de versie die ik hier ter review heb heeft een Intel Core i3 processor met een kloksnelheid van 1.4GHz, een Intel HD 4000 grafische processor, 4GB aan werkgeheugen en 64GB SSD geheugen. Deze variant is te koop voor 699 euro. Er is ook een duurdere variant met een Intel Core i5 processor en 128GB aan opslagruimte. Dit model heeft een adviesprijs van 899 euro.

Meer informatie en alle specificaties vind je op de productpagina van de Acer Iconia Tab W700.

Acer Iconia Tab W700 – Display en aansluitingen

De Acer Iconia Tab W700 is een 11.6 tablet met een HD resolutie display. Het IPS LCD display heeft 1920 x 1080 pixels en is daarmee Full HD. De tablet zelf heeft verder een microHDMI uitgang, een koptelefoon aansluiting, een USB 3.0 poort, twee camera’s (1.0 mp en 5.0 mp) en stereo speakers.

Omdat er hier met een ‘echte’ processor gewerkt wordt is een van de zijkanten van de tablet ook voorzien van flinke rasters, waar de door draaiende fans gekoelde lucht moet ontsnappen. De Intel processor heeft natuurlijk als voordeel dat het mogelijk is om legacy software (.exe) te draaien in desktopomgeving, maar vooral ook dat er genoeg kracht zou moeten zijn om die software ook daadwerkelijk bruikbaar te laten zijn.

Acer Iconia Tab W700 – Dock en Toetsenbord

De Acer Iconia Tab W700 wordt geleverd met een L-vormig dockingstation, een nep-leren cover en een Bluetooth toetsenbord. Op het dock zitten drie USB 3.0 poorten en door het asymmetrische design blijft de microHDMI aansluiting ook bruikbaar. Door één van de plastic delen van het dock te verplaatsen kunnen er drie verschillende stand posities gebruikt worden; Landscape, Portrait en liggend. De tablet kan opgeladen worden via het dock.

Iconia-Tab-W700-close

Acer Iconia Tab W700 – Design

Zoals je nu waarschijnlijk op de foto’s en in de video gezien hebt gaat het hier om een forse tablet. Niet alleen het 11.6 inch beeldscherm maakt de tablet groter dan de meeste alternatieven maar ook het gebruik van ‘echte’ hardware heeft de tablet niet dunner of lichter gemaakt. De voorkant is volledig voorzien van Gorilla Glass 2.0 en de achterkant bestaat voornamelijk uit aluminium. Hoewel groot, dik en zwaar ziet de tablet er qua design erg strak uit. Een enkel brok aluminium met strak uitgesneden poorten en de combinatie met een glazen voorkant heeft toch wel wat.

Dock

Het asymmetrische dock is dan toch iets waar ik meer aan moest wennen. Ik kan me voorstellen dat er mensen zijn die het zo lelijk vinden dat het een dealbreaker kan zijn. Helaas zijn de materialen ook niet zo luxe als de voor de tablet gebruikte materialen. Het dock bestaat uit zilverkleurig en wit plastic en het harde plastic onderdeel dat voor de verschillende stand posities zorgt ziet er niet alleen enorm ouderwets uit maar voelt ook erg goedkoop aan.

Iconia-Tab-W700-zijde

Bluetooth toetsenbord

Het meegeleverde toetsenbord is een door Acer gebrande versie van het Logitech Tablet Keyboard. In plaats van zwart met blauw is het keyboard nu zilver en wit. Het formaat en de chiklet-style toetsen zijn (gelukkig) hetzelfde. Ik heb over dit keyboard al eens een review geschreven en het is wat mij betreft een enorm fijn toetsenbord. Waar ik die van mij gekocht heb om te gebruiken voor mijn iPad heeft het toetsenbord na een paar dagen promotie gekregen als toetsenbord van mijn vaste computer waar het nu alweer dienst doet.

Cover

Waar het dock en toetsenbord voor ‘thuis’ zijn levert Acer ook iets mee voor onderweg. De nep-lederen cover biedt bescherming voor zowel voor- als achterkant en kan in verschillende hoeken neergezet worden tijdens gebruik. De tablet wordt op z’n plaats gehouden door plastic hoeken die over de hoeken van de Iconia Tab W700 klikken en de binnenkant is van zacht materiaal zodat er minder kans op beschadigingen is.

Iconia-Tab-W700-cover

Acer Iconia Tab W700 – Software

Zoals in de inleiding al aangegeven draait de Acer Iconia Tab W700 op de volledige versie van Windows 8, compleet met ondersteuning voor de traditionele Windows programma’s, ook wel .exe bestanden genoemd. Op Windows 8 tablets heb je toegang tot twee interfaces; de nieuwe voor touch geoptimaliseerde Windows 8 Touch (Metro) interface met zogenaamde ‘tiles’ (tegeltjes) en een traditionele desktop interface. In de moderne omgeving draaien de moderne apps die te downloaden/kopen zijn via de Windows Store. Deze apps houden zich doorgaans goed aan de designregels van Microsoft (er is een controle proces) en zorgen voor een consistente ervaring en weergave van informatie.

De desktop interface is zoals je die kent van voorgaande Windows versies, en lijkt nog het meest op de desktop van Windows 7. Dit is de plek waar allerlei oude(re) software geïnstalleerd kan worden en software die niet per se helemaal aan de regels van Microsoft voldoet. De software (.exe) bestanden kunnen op verschillende manieren gekocht worden (DVD uit een winkel, download van het internet, ect.) en Microsoft heeft hier verder geen controle over of goedkeurende functie in.

Iconia-Tab-W700-desktop

Hoewel Windows 8 niet heel veel ruimte biedt aan fabrikanten om hun eigen skin/thema over de interface heen te leggen heeft Acer wel hun bekende Acer ring weten toe te voegen aan Windows 8. Door vijf vingers tegelijk op het scherm te zetten roep je een soort snelmenu op waar je toegang krijgt tot verschillende apps, documenten, media en quick-toggles voor het aan/uit zetten van dingen als Wifi en Bluetooth.

Iconia-Tab-W700-Acer-Ring

Acer levert op de Iconia Tab W700 ook een paar apps mee, zowel apps voor de moderne als klassieke interface. Voor de moderne interface zijn meegeleverd:

 • Acer Explorer, een soort winkel waar Acer software uitlicht (account nodig)
 • NewsExpresso, een nieuwslezer met ondersteuning voor RSS, Facebook en Twitter
 • 7digital, een online muziekdienst (betaald account nodig)
 • Evernote, ’s werelds bekendste online notitie app
 • Skype, voor videogesprekken (en MSN!)
 • Kindle, voor het lezen van boeken (betaald, 99% Engels)
 • Tunein, online radio
 • Skitch, app voort het kladderen op foto’s/screenshots met goede Evernote intergratie
 • Link naar Office, betaald account nodig om echt te gebruiken
 • Een paar spelletjes.
 • Acer Crystal Eye, een camera app
 • En wat links naar verschillende (social)media hubs zoals Xbox video, Social Jogger en de Acer Cloud.

Ook voor de desktopomgeving zijn er een paar apps meegeleverd. Naast de standaard snelkoppelingen naar Acer’s website en diensten ook een link naar Ebay en een paar apps waarvan de naam eindigt in .fi en die het draadloos delen van media makkelijker moet maken. Ik heb helaas geen TV of stereo met ondersteuning voor dat soort functies dus heb dat niet kunnen testen. Al met al een ietwat scheve combinatie tussen bruikbare apps en reclame voor diensten waar je alleen gebruik voor kan maken als je accounts wilt aanmaken en geld uit wilt geven. De Iconia Tab W700 heeft ook alvast een virusscanner geïnstalleerd gekregen op het moment dat je de tablet voor het eerst aanzet. Natuurlijk is ook dit weer reclame voor McAfee want volledige functionaliteit is pas mogelijk nadat je betaald hebt.

Meer over de features en functies binnen Windows 8 lees je in onze Windows 8 Gids.

Acer Iconia Tab W700 – Prestaties en Gebruik

Prestaties

De combinatie tussen de hard- en software is een mooie en krachtig genoeg om zowel de moderne Windows 8 interface als de traditionele desktop omgeving en bijbehorende software aan te kunnen sturen. Het is natuurlijk niet de snelste machine ooit en als puur video- of fotobewerking computer lijkt het me ook niet de beste optie, maar je krijgt een berg mogelijkheden. Gamen kan redelijk middels de Intel Core i3 processor, al is het geen puur snelheidsmonster. Ik kon Warsow (gratis schietspel) zonder aanpassingen te maken in de instellingen goed spelen (wel in combinatie met een muis natuurlijk) en ook het fotobewerkingsprogramma Gimp draait goed en heb ik zelfs wat kunnen rommelen in Windows Movie Maker.

Stabiliteit

Helaas is Windows 8 ook op deze tablet nog niet heel stabiel en heb ik een paar keer crashes van applicaties meegemaakt en moest ik soms de tablet opnieuw opstarten als het apparaat te lang in de slaapstand verkeerd had. Wel wat minder instabiel dan de goedkopere Acer Iconia Tab W510 maar helaas delen ze wel een veel groter probleem; de Wifi verbinding is niet te vertrouwen. Zeker als je automatisch verbinding zoekt met je Wifi netwerk (wat we natuurlijk allemaal willen) dan merk je regelmatig dat de verbinding niet meer werkt en zul in je in het uiterste geval opnieuw moeten opstarten om weer op het internet te kunnen.

Windows 8 Touch interface

De moderne interface is wel erg fijn en ziet er goed uit op het hoge resolutie display. Helaas is er wel een bug die er soms voor zorgt dat het beeld soms een paar minuten lang heel zachtjes flikkert, op zo’n subtiele manier dat je echt moet concentreren om het te zien. Zie je het niet dan merk je het na een paar minuten aan hoofdpijn, en dat is natuurlijk ook niet de bedoeling. Of dit een probleem van mijn unit is of inderdaad een software bug durf ik niet te zeggen. De eerste keer dat het gebeurde bij mij was pas na een paar dagen gebruik en een (automatische) update van Windows 8.

Iconia-Tab-W700-touch

Ik blijf de nieuwe interface en applicaties van Windows 8 nog steeds erg aantrekkelijk vinden. De live-tiles zijn grappig al is het startscherm natuurlijk niet de plek waar je hele dagen naar zit te staren. De weergave van gestandaardiseerde informatie zoals weer, nieuws, mail, RSS, foto’s enzovoorts is in Windows 8 gewoon erg goed verzorgd. Ik heb weinig tot geen problemen met de standaard functionaliteiten als internetten, e-mail en agenda beheer of het lezen van het laatste nieuws. De tablet reageert zeer snel en ook met de de nauwkeurigheid van het touchscreen is niets mis.

Het aanbod applicaties in de Windows Store is echter nog niet heel groot en ook als je de taal op Engels instelt je en je toegang hebt tot een stuk meer apps valt het voor iemand met Android en zeker iOS ervaring echt nog behoorlijk tegen. De komende maanden moet blijken of het aanbod en vooral ook de kwaliteit van het aanbod verbetert.

Hoge resolutie met voordelen en nadelen

De HD resolutie van het scherm is prachtig in de moderne interface maar faalt hard zodra de desktop interface gebruikt moet worden (wat de reden is dat je een Intel Core i3 ‘tablet’ nodig hebt toch?). Omdat 1920 x 1080 pixels op een relatief klein scherm weergegeven moet worden en Windows 8 niet de beste ondersteuning voor scaling heeft is het de eerste keer dat je de Iconia Tab W700 aanzet even schrikken. Het is allemaal zo klein dat teksten amper te lezen zijn! Gelukkig kan je in de instellingen wel de DPI van de Windows desktop omgeving veranderen en ik heb dan ook voor het maximale van 150 procent gekozen. Hierdoor zijn de meeste teksten en icoontje primas te zien en lezen, maar ziet op dit moment alle software van derde partijen er beroerd uit. Het wordt gewoon opgeblazen naar 150 procent met korrelige teksten en plaatjes als gevolg, en dat is erg storend natuurlijk.

Iconia-Tab-W700-Spotify

Het is niet de schuld van Acer of Microsoft dat developers nog geen goede ondersteuning hebben maar Windows 8 is op zo veel fronten nieuw dat ik me niet kan voorstellen dat implementaties van nieuwe ondersteuning hoog op de prioriteitenlijsten staan. Er moet eerst nog een heleboel software voor de nieuwe omgeving gemaakt worden. En dit betekent dat het hoge resolutie display van de Iconia Tab W700 in de desktop omgeving in de komende maanden (jaren?) gewoon niet ten volle benut gaat worden, terwijl je er natuurlijk wel voor betaald hebt.

Camera’s en geluid

De camera’s zijn – ook voor tablet maatstaven – redelijk beroerd en zeker voor de 5 megapixel camera aan de achterkant zie ik geen enkele toepassing. De 1 megapixel camera aan de voorkant is leuk genoeg voor Skype maar daar houdt het dan ook wel mee op. De speakers zijn dan wel weer heel redelijk, en zeker als de tablet in het dock staat wordt er het geluid door handig gebruik van akoestiek goed richting de kijker gestuurd. De combinatie met het HD scherm maakt het een mooi apparaat om films op te kijken. Alleen zie ik persoonlijk mijn bureau (waar het dock zich bevindt) niet als de beste plek om dit te doen…

Batterijduur

Omdat er een i3 processor in de Iconia Tab W700 zit had ik niet verwacht erg lang met het apparaat te kunnen werken voordat de accu weer opgeladen moest worden. Uiteindelijk ben ik van de 6 tot 7 uur toch redelijk onder de indruk. Natuurlijk is het (lang) niet zo goed als een hoop andere tablets maar de hardware (processor en HD scherm) vraagt om zoveel stroom dat dit zo’n beetje het maximale is wat ik had kunnen hopen, en meer dan dat moet je denk ik niet vragen.

Tablet of laptop?

De compromissen die gemaakt zijn voor een dergelijke tablet maken het lastig de Iconia Tab W700 te plaatsen. Het formaat en gewicht van deze machine maakt het namelijk lastig te passen binnen de moderne definitie van een tablet. Waar vooral de tablets van het Android en iOS platform dun, licht en ultra-draagbaar zijn is de Iconia Tab W700 dat niet. Ik denk zelfs dat het apparaat in combinatie met de hoes groter, dikker en zwaarder is dan een Macbook Air. Ook is een 11.6 inch scherm een heel nieuwe ervaring op een tablet, eentje waarvan ik niet zo goed weet waar ik het zou willen gebruiken. Op het bureau is het net te klein om echt comfortabel te noemen en op de bank, bed of in het openbaar gewoon te groot.

Iconia-Tab-W700-totaal

Geen muis

De Acer Iconia Tab W700 wordt vrij compleet geleverd met het dock, toetsenbord, HDMI-VGA kabeltje en een beschermhoes. Toch had ik graag een muis gezien in het pakket, zo graag zelfs dat ik de dag nadat ik de Iconia Tab W700 ontving naar de winkel ben gegaan om er eentje aan te schaffen. Besturing met je vingers is leuk zolang je een tablet als tablet gebruikt. Op het moment dat deze op een bureau staat wordt het al een stuk minder aantrekkelijk, zeker in de desktop omgeving die gewoon niet goed genoeg is geoptimaliseerd voor aanraking. Juist voor de software waarmee je een Windows 8 machine zou gebruiken (bv. Foto- en tekstverwerking) is de extra controle die een muis biedt erg belangrijk. Ook is het met de hand scrollen (bv. internet) op een tablet in een dock minder dan optimaal.

Acer Iconia Tab W700 – Conclusie

De Acer Iconia Tab W700 is een machine met een heleboel mogelijkheden die je zowel van een tablet als een desktop/laptop zult herkennen, en draait op een besturingssysteem waar hetzelfde voor geldt. Maar de vorm waarin al deze kracht en mogelijkheden komt is er een die niet ideaal is voor beide toepassingen. Als laptop is het eigenlijk net te klein en als tablet is het flink te groot en zwaar. Dit maakt het zo lastig te plaatsen in een bestaande definitie. Met de enorme mogelijkheden van iOS en Android zijn de extra’s die met een machina als de Iconia Tab W700 niet zo drastisch veel groter of beter dat ik denk dat het apparaat een nieuw segment in de tabletmarkt gaat definiëren.

Voor diegenen die in de markt zijn voor een laptop vervanger met flink wat tablet-eigenschappen is de Iconia Tab W700 op papier zeker een interessant product. De komende maanden moet blijken of het ecosysteem dat nodig is om een dergelijk product ten volle te benutten (High DPI ondersteuning legacy software en algemeen aanbod nieuwe apps Windows 8) ook zal ontstaan. Tot die tijd zou ik wachten met een dergelijke vervanging van een desk- of laptop of elders kijken.

Minpunten

 • Groot, dik en zwaar
 • Slechte ondersteuning HD scherm (desktop)
 • Net geen laptopvervanger, net geen tablet vervanger

Pluspunten

 • Goed hoge resolutie display
 • Krachtig genoeg voor desktop software
 • Compleet uitgerust, ook met accessoires
Tablets Magazine
Beoordeling
6.510Sam Rijverproduct
 • Delen:
Acer Iconia Tab W700
Windows 8

Reacties

 1. Ronnie
  05 januari, 2013 om 21:16

  Weer een goede review Sam. Dit is duidelijk een betere tablet dan de W510, maar daar staat dan ook een stevigere prijs tegenover. Misschien is de versie met een i5 processor en de 128 GB SSD een net wat betere keuze als vervanging van je laptop, mits je budget het toelaat! Of heeft die ook WiFi problemen? Je had het trouwens in je review van de W510 het over de 22 GB die het OS in beslag neemt, is dit bij deze tablet ook het geval?

  • sam
   06 januari, 2013 om 9:08

   Niet alleen prijs maar ook format is erg belangrijk denk ik. Maar ze zijn beiden inderdaad een stuk krachtiger dan een Atom hybride.

   Ook voor deze tablet neemt Windows 8 ruim 20 GB op, ik zal kijken vanmiddag of ik dat nog ergens erbij kan zetten.

 2. fabrom
  06 januari, 2013 om 11:56

  Heb eerst de Acer iconia W510 gehad, dit was een drama, na 3 dagen terug gebracht.
  De verkoper bij MyCom vertlde mij dat de Ace iconia W700 vele malen beter was, dus betaalde ik 200,- euro meer en na de W700.

  En inderdaad hij is vele malen beter dan de W510.
  Maar na 3 dagen had ik wel genoeg van het uitvallen van mijn WiFi signaal.
  Ik Acer gebeld en gemaild, en krijg ik nog geen 24uur na mijn mail een mail terug dat ik mijn ,4 dagen jonge, Acer Iconia W700 moet terug sturen omdat er in een grote serie een slechte WiFi chip zit die vervangen dient te worden !!???
  NIET DUS, heb de boel weer ingepakt en wederom terug naar MyCom, hele verhaal verteld en de mails van Acer laten zien (incl screenshots van het wegvallen van Wifi)
  Gelukkig heb ik mijn 700,- euro terug gekregen.

  Conclusie na 2x Acer windows 8 tablet.
  – W510 ,slecht apparaat, niet geschikt voor windows 8 (wellicht was windows RT beter geweest), traag, veel te weinig schijfruimte en veel vastlopers
  – W700 ,redelijk/goed apparaat, goede processor, werkt vlot, maar met wel slordige hardware fout in de WiFi chip (die niet met software op te lossen is, W700 moet terug voor reparatie), en net iets te zwaar om lekker lang mee op de bank te zitten.
  – Windows 8 op tablet ,goede interface, werkt lekker (met goede hardware), maar nog wel af en toe buggy (crashes), en nog wat weinig (echt goede) apps

  Voorlopig blijf ik mijn iPad 4 nog trouw, tot er betere (betaalbare) windows8 tablets op de markt zijn

  • Emelio
   06 januari, 2013 om 23:33

   Ik had zelf ook dat wifi probleem, echter heb dit op kunnen lossen door Windows 8 opnieuw te installeren met een orginele win 8 schijf, drivers van de Acer support site eropgezet, en sindsdien geen problemen meer gehad, loopt nu als een zonnetje. Volgens mij komt dit gewoon door de software die Acer erbij heeft geïnstalleerd.

  • bart dewaele
   27 april, 2013 om 22:15

   Een echte aanrader: ASUS vivobook x202e. Omdat: intel i3, 500 gb, 2 of 4 gb ram, lange baterijduur, 3 USB poorten (2 poorten poorten usb 2.0 en 1 van 3.0) het is een 11.6″ netbook met touch screen (je kan het scherm wel niet volledig draaien zodat het een tablet wordt maar met wat sleutele lukt het wel. Tablets magazine moet hier echt een review over schrijven”!!

   • Sam Rijver
    27 april, 2013 om 22:26

    Volgens mij heb ik die gisteren in mijn handen gehad. Inderdaad een mooi ding. We zullen eens kijken of we er een review van kunnen maken.

   • bart dewaele
    28 april, 2013 om 21:16

    Ik heb hem zaterdag ook vast gehad maar er zit wel geen tab. Functie op dus ik weet niet of het zo goed is voor TABLETs magazine…

   • bart dewaele
    28 april, 2013 om 21:26

    Er zijn meerdere modellen van asus x202e dus degene dat ik bedoel is asus x202e vivobook ct116h

   • wout :D
    04 mei, 2013 om 21:03

    Maar de asus. S300/ 400/ 500 zijn ook mooi

 3. Ding
  06 januari, 2013 om 14:06

  Volgens mij is het een goed product. Volgens Amazon US (reviews gebruikers) is het Wifi probleem op te lossen door een update van de driver uit te voeren.
  http://www.amazon.com/Acer-Iconia-W700-6465-11-6-Inch-Tablet/dp/B009H1BHY6/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1357476949&sr=8-3&keywords=acer+w+700

  Commentaar Acer support Australie:
  I should like to take this opportunity to address some concerns raised by our forum peers with regard to W700 wireless performance and stability.

  Our technical team have undertaken extensive testing and have found great improvements in using the Atheros Wireless LAN driver Version 10.0.0.217
  224.1 MB with release date 2012/12/04 (US date format), currently available for download.

  The driver can be found on Acer’s support site at;
  http://www.acer.com.au/ac/en/AU/content/drivers

  Alternatively, a direct-download can be accessed at this URL;
  http://global-download.acer.com/GDFiles/Dr…=Acer&SC=AAP_10

  This file update is a Wireless and Bluetooth combination driver, and so we also recommend you uninstall both your existing Wireless and Bluetooth
  drivers (via Control Panel >> Program and Programs and Features) prior to loading the Atheros Wireless LAN driver Version 10.0.0.217

 4. wout :D
  18 mei, 2013 om 21:42

  Mijn grote vraag is of het kleine beeldscherm wel luxe genoeg is voor word excel etc. Mijn pc nu is 14.6″ en dat is goed voor mij…?

  • Sam Rijver
   18 mei, 2013 om 21:44

   Met huidige schalingsproblemen met Windows 8 weet ik niet wat hier het juiste antwoord zou zijn. Ik kan je wel verklappen dat 11.6 kleiner is dan 14.6 :)

   Word is sowieso wel te doen lijkt me, excel misschien wat lastiger.

   • wout :D
    21 mei, 2013 om 22:02

    Oké dank je :-)

 5. kevin
  02 januari, 2014 om 7:29

  Hallo,
  Ik zou graag wat tekenwerk op een tablet willen doen
  hier gebruik ik nu een simpele asus laptop voor die eigenlijk wat te traag voor alles is, daarom wou ik gewoon op het scherm zelf met een pen kunnen werken! Welke pennetjes zouden op deze kunnen werken?

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.