Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy Note 7 in 3G, 4G LTE en WiFi-only variant gespot

Geschreven door
Geplaatst op2 januari 2013, 11:42 CategorieAndroid

CES 2013 gaat volgende week van start maar van de meeste fabrikanten weten we nog niet exact wat ze gaan presenteren op het gebied van tablets. Vooral van Samsung wordt veel verwacht en als we kijken naar de geruchten van de afgelopen maanden dan lijkt de komst van een 7 inch Galaxy Note 7 zeer waarschijnlijk.

Aanwijzingen Galaxy Note 7

Eind vorige jaar doken er al verschillende aanwijzingen op dat Samsung zou werken aan een nieuwe Galaxy Note variant. Zo werden er Bluetooth en Wifi certificaten gespot en zijn er al verschillende benchmark resultaten voor een GT-N5100 model voorbij gekomen. Alles zou wijzen op een Galaxy Note tablet met een display van 7 inch of 7.7 inch.

Wifi, 3G en 4G versies

Vandaag lijkt nogmaals bevestigd te worden dat er daadwerkelijk een nieuwe Galaxy Note tablet aan zit te komen. In het Global Download Center van de fabrikant zijn namelijk drie nieuwe typenummers opgedoken; de GT-5110, GT-N5105 en GTN5100. Het zou hier gaan om een Wifi-only, een 3G en een 4G LTE model.

Specificaties

Kijkend naar de eerste geruchten zou de Galaxy Note 7 beschikken over een 7 inch of 7.7 inch display, een 1.280 bij 800 pixels resolutie, een Samsung Exynos 4412 quad-core processor, de bekende S-Pen stylus en Android 4.1.2 Jelly Bean. Tijdens CES 2013 komen we waarschijnlijk meer te weten.

Via: Notebookitalia

  • Delen:

Reacties

  1. heico
    02 januari, 2013 om 16:20

    Goed nieuws Martijn,ik heb de 7.7 nu waar ik heel erg tevreden mee ben,maar eens afwachten hoe veel verschillend deze twee dan wel van elkaar worden.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.