Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy Note 8.0 tablet duikt op in foto’s

Geschreven door
Geplaatst op24 januari 2013, 15:43 CategorieAndroid

Het gaat hard wat betreft de informatie over de nieuwe maar nog onaangekondigde Galaxy Note 8.0 tablet van Samsung. De specificaties waren nagenoeg allemaal al gelekt maar deze week dook eindelijk ook een eerste afbeelding op. Vandaag is de tablet zelfs in meerdere foto’s gespot en het design lijkt overeen te komen met de eerder opgedoken afbeelding.

In de foto’s, gespot door het Italiaanse DDay, zien we duidelijk dat iemand aan het werk is met een nieuwe tablet van Samsung. Wat we uit deze foto’s kunnen halen is dat de Galaxy Note 8.0 beschikt over een speaker boven het display in plaats van aan de zijkanten, met name gericht is op gebruik in portrait modus, over een home-knop met twee capacitieve knoppen beschikt en is uitgerust met een S-Pen stylus die rechts onderin de behuizing geschoven kan worden.

Galaxy-Note-8-0-lek

Kijkend naar eerdere geruchten en uitgelekte informatie beschikt de Galaxy Note 8.0 over een 8 inch display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, een quad-core processor met een kloksnelheid van 1.6GHz, 2GB aan werkgeheugen, 16GB van opslaggeheugen en een microSD card reader om het geheugen uit te breiden. De tablet zou draaien op Android 4.2 Jelly Bean met daar overheen Samsung’s TouchWiz interface.

Prijs en beschikbaarheid

Samsung heeft reeds bevestigd de Galaxy Note 8.0 tijdens MWC 2013 te zullen presenteren. Over de prijs van het toestel is nog niks bekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.