Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy Note dichtbij Jelly Bean-update

Geschreven door
Geplaatst op28 januari 2013, 17:45 CategorieAndroid

De Samsung Galaxy Note krijgt waarschijnlijk zeer binnenkort de update naar Android 4.1 Jelly Bean. Dat blijkt uit een handleiding van Samsung voor de phablet waarin de Android-versie wordt besproken en uitgelegd.

De phablet met een 5.3 inch-scherm was in 2011 het startschot voor de phablet-invasie, maar heeft tot op heden nog geen Android 4.1 Jelly Bean ontvangen. Hierdoor mist de smartphone de snelheid en soepelheid van Jelly Beans Project Butter, alsmede de slimme zoekassistent Google Now.

Jelly Bean handleiding

De handleiding van Android 4.1 Jelly Bean voor de Galaxy Note is via de officiële website van Samsung te downloaden. De verwachting was dat Samsung-smartphones uit 2011 in januari of februari van dit jaar de update naar Android 4.1 zouden krijgen. Aan die belofte lijkt Samsung zich te gaan houden.

De update wordt over-the-air (OTA) verspreid. Je krijgt hierdoor automatisch een melding op je Galaxy Note binnen als de update voor jou beschikbaar is. Het is ook mogelijk om de update via Samsungs softwarepakket Kies op je smartphone te installeren. Het is nog niet duidelijk of de Galaxy Note ook de update naar Android 4.2 Jelly Bean, de laatste Android-versie, gaat ontvangen

Via SamMobile

  • Delen:
Samsung Galaxy Note
Android Jelly Bean (4.1)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.