Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy Note II komt in nieuwe kleuren Ruby Wine en Amber Brown

Geschreven door
Geplaatst op18 januari 2013, 12:03 CategorieAndroid

De Samsung Galaxy Note II komt in twee nieuwe kleuren: Ruby Wine en Amber Brown. Het zijn voor de phablet beide vrij donkere kleuren die samen met de huidige kleuren Marble White en Titanium Grey de complete Galaxy Note II-lijn vormen.

De succesvolle Galaxy Note II is een geliefd toestel. De smartphone heeft een 5.5 inch-scherm met een resolutie van 720p, een Exynos 1.6Ghz quadcore-processor, 2GB aan werkgeheugen en een 8 megapixelcamera. Het kenmerkende onderdeel van de Galaxy Note II is de S-Pen, Samsungs eigen stylus, die erg nauwkeurig je input registreert en meerdere smartphone-opties activeert. Om een nog groter publiek aan te spreken, komt Samsung nu met twee nieuwe kleuren die de Galaxy Note II-lijn wat meer sprankelend moeten gaan maken.

Nieuwe kleuren voor Galaxy Note II

De rode versie is wijnrood, de bruine versie is gewoon donkerbruin. De eerste moet een groter vrouwelijk publiek aanspreken – met name in thuisland Zuid-Korea is de Galaxy Note II ook erg populair onder vrouwen -, de tweede is een chiquere versie die voornamelijk voor mannen is bedoeld. Beide nieuwe kleuren lijken eenzelfde textuur als de Titanium Grey-versie te hebben, met hele kleine en lichte streeptjes die tezamen een mooi effect vormen. De Marble White-versie is helemaal egaal.

Het is nog niet precies duidelijk wanneer de nieuwe kleuren op de markt komen. In de Koreaanse aankondiging van Samsung Tomorrow staat de datum 17 januari, maar het is niet zeker of de kleuren ook vanaf die datum beschikbaar zijn. Samsung schijnt wel plannen te hebben om de Ruby Wine- en Amber Brown-versie naar Europa te brengen.

Via: Phandroid

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.