Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung Galaxy Tab 3 Plus krijgt retina resolutie display’

Geschreven door
Geplaatst op30 januari 2013, 10:10 CategorieAndroid

Er gaat de laatste tijd geen dag voorbij zonder geruchten over nieuwe tablets van Samsung. Eerder doken er al foto’s op van de nieuwe Galaxy Note 8.0 en zagen we een foto van wat de Galaxy Tab 3 zou moeten zijn voorbij komen. Vandaag is er meer informatie opgedoken over de Galaxy Tab 3 modellen, waaronder de Galaxy Tab 3 Plus met retina resolutie display.

Galaxy Tab 3 7.0 en 10.1

In de HTML code van Samsung’s eigen website is informatie gespot waarin gesproken wordt over drie nieuwe Galaxy Tab 3 tablets. Het eerste model is de Galaxy Tab 3 GT-P3200, een 7 inch tablet met een resolutie van 1.204 bij 600 pixels. Dit is waarschijnlijk de budget Android tablet van Samsung waar al een tijdje over gesproken wordt. Het tweede model is de Galaxy Tab 3 GT-P5200, een 10.1 inch tablet met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels en waarschijnlijk de opvolger van de huidige Galaxy Tab 2 (10.1).

Galaxy Tab 3 Plus

Daarnaast is er een model met de naam Galaxy Tab 3 Plus GT-P8200 gespot. Wat de grootte van deze tablet is wordt niet duidelijk maar mogelijk gaat het om een 10.1 inch tablet. Het unieke van dit model is de retina resolutie van 2.560 bij 1.600 pixels, vergelijkbaar met de resolutie van de Google Nexus 10 die door Samsung geproduceerd wordt. Uit opgedoken benchmark resultaten blijkt verder dat de tablet uitgerust is met een 1.7GHz Exynos Dual processor en Android 4.2 Jelly Bean als besturingssysteem.

Samsung heeft zelf vooralsnog geen van deze tablets bevestigd en waarschijnlijk moeten we wachten tot MWC 2013 voordat de tablets officieel gepresenteerd worden.

Via: Notebookitalia

  • Delen:

Reacties

  1. wim kleijn
    12 maart, 2015 om 16:40

    Hoe kan ik mijn officepakket 365 verlengen. Graag info van u.
    Met vriendelijke groet,
    Wim Kleijn.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.