Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung komt met 5.8 inch grote Fonblet, ofwel phablet’

Geschreven door
Geplaatst op23 januari 2013, 10:40 CategorieAndroid

Als er één fabrikant is die alles probeert wat betreft verschillende schermformaten voor tablets en smartphones dan is het Samsung. De Koreaanse fabrikant heeft de maximale grootte van een smartphone met de succesvolle Galaxy Note II weten op te rekken naar 5.5 inch maar daar houdt het niet bij op als we de geruchten mogen geloven.

Samsung 5.8 inch Fonblet

Volgens bronnen van het doorgaans goed ingelichte Sammobile komt Samsung binnenkort namelijk met een 5.8 inch smartphone. Echter noemt Samsung dit model geen phablet, de naam die ook gebruikt werd voor de Galaxy Note modellen, maar een Fonblet. De smartphone/tablet combinatie zou afgeleid zijn van de Galaxy Player, een mediaspeler die ook een formaat van 5.8 inch heeft en reeds in Korea te koop is.

De 5.8 inch Fonblet, met modelnummer GT-I9152, zou beschikken over dual-SIM ondersteuning en komt waarschijnlijk in een ‘Pure White’ afwerking. Qua overige specificaties zou het apparaat veel lijken op de Galaxy Player, welke beschikt over onder meer een resolutie van 960 bij 540 pixels, een 1Ghz dual-core processor, 1GB aan werkgeheugen, een 3 megapixel camera, Bluetooth 4.0, wifi en 16GB of 32GB aan opslaggeheugen. Wat betreft de software zou de Fonblet draaien op Android 4.1 of Android 4.2 Jelly Bean.

MWC 2013

Mocht dit gerucht kloppen dan is de kans groot dat we het apparaat tijdens MWC 2013 voor het eerst in levende lijve gaan zien.

  • Delen:

Reacties

  1. Sam
    23 januari, 2013 om 10:57

    Specs lijken me wat te karig om als bruikbare tablet te fungeren. Dual sim is wel erg cool

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.