Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung lanceert rode versie Galaxy Tab 2 (7.0) en Galaxy Tab 2 (10.1)

Geschreven door
Geplaatst op28 januari 2013, 15:54 CategorieAndroid

De Samsung Galaxy Tab 2 tablets werden bijna een jaar geleden door de Koreaanse fabrikant gelanceerd en hoewel we tijdens het Mobile World Congres 2013 waarschijnlijk de opvolgers gaan zien heeft Samsung deze week nieuwe kleurvarianten van de tablets gelanceerd. Samsung brengt nu namelijk de Galaxy Tab 2 (7.0) en Galaxy Tab 2 (10.1) Garnet Red Edition op de markt.

Qua specificaties zijn beide tablets nog steeds hetzelfde. Zo is de Galaxy Tab 2 (7.0) uitgerust met een 7 inch display, een resolutie van 1.024 bij 600 pixels, een dual-core Texas Instruments processor, 1GB aan werkgeheugen en 8GB aan opslaggeheugen. De Galaxy Tab 2 (10.1) beschikt over een 10.1 inch display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels maar voor de rest over nagenoeg dezelfde specificaties. De tablets draaiden vanuit de winkel op Android 4.0 Ice Cream Sandwich maar Samsung is onlangs begonnen met de uitrol van Android 4.1 Jelly Bean.

De Samsung Galaxy Tab 2 (7.0) en Galaxy Tab 2 (10.1) Garnet Red Edition zijn voorzien van een donkerrode afwerking en worden vanuit de winkel voorzien van Android 4.1 Jelly Bean. De tablets moet binnenkort in de VS en Duitsland verschijnen voor een prijs van 220 dollar en 330 dollar, en voor dat bedrag wordt er ook een bijpassende rode case meegeleverd.

Rode versie Galaxy Tab 2 (10.1) naar Nederland

We hebben Samsung Benelux gevraagd of beide modellen ook naar Nederland komen maar dat is niet het geval. Samsung gaat in Nederland alleen de Galaxy Tab 2 (10.1), de 10.1 inch variant, in deze kleur voeren. Wanneer dit model te koop zal zijn, wat de prijs wordt en of er een bijpassende case meegeleverd wordt is nog niet bekend.

Galaxy-Tab-2-10-rood

In Duitsland heeft Samsung naast een rode variant van de Galaxy Tab 2 (7.0) en Galaxy Tab 2 (10.1) ook een rode variant van de Galaxy Note 10.1 gelanceerd. De adviesprijzen liggen daar op respectievelijk 220 euro, 330 euro en 485 euro.

  • Delen:
Samsung Galaxy Tab 2 (7.0)
Android Jelly Bean (4.1)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.