Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung lanceert witte versie ATIV Smart PC in Zuid-Korea

Geschreven door
Geplaatst op22 januari 2013, 23:50 CategorieHardware

Consumenten krijgen naast het gebruikelijke zwart en zilver tegenwoordig ook steeds vaker de keuze hun gadgets in het wit te kopen. Het is dan ook geen verassing dat Samsung haar onlangs gelanceerde ATIV Smart PC ook een witte kleur op de markt brengt. Het witte model is vooralsnog echter alleen in Zuid-Korea te koop.

Dezelfde specs, andere kleur

Samsung verkoopt de ATIV Smart PC in Nederland momenteel in een zwart/grijze afwerking. De Koreaanse elektronicafabrikant heeft het thuisland gekozen om te testen of ook een wit model consumenten aanspreekt. Zowel de tablet als het keyboard zijn in een witte kleur uitgevoerd maar qua hardware is de Zuid-Koreaanse ATIV Smart PC precies hetzelfde als het Europese model. Het is niet bekend of en wanneer Samsung een witte ATIV Smart PC in Nederland uitbrengt.  Ook is het niet bekend of de ATIV Smart PC Pro, de krachtigere variant, in een witte uitvoering gelanceerd zal worden.

Samsung ATIV Smart PC specs en review

De ATIV Smart PC is voorzien van een 11,6 inch scherm met resolutie van 1366 x 768 pixels en wordt geleverd met Windows 8 software. Verder is de tablet uitgerust met onder meer een Intel Atom Z2760 processor, 2GB aan werkgeheugen en een SSD van 64GB. We hebben de ATIV Smart PC onlangs aan een uitgebreide review onderworpen en hierin concludeerden we dat de tablet met een prijs van 849 euro een goede eerste poging is die helaas wat rekenkracht tekort komt om meer dan een netbook vervanger te zijn.

Via: Engadget

  • Delen:
Samsung ATIV Smart PC
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.