Samsung All-in-One PC Series 7 eind deze maand te koop in Nederland

22 januari 2013 1 Minuut 0 Reacties
Samsung-All-in-One-Series-7

Samsung brengt eind deze maand de nieuwe Series 7 All-in-One PC naar Nederland. Hoewel we het geen tablet mogen noemen moet deze compacte PC met touchscreen volgens de Koreaanse fabrikant snelle en krachtige prestaties leveren en zeer gebruiksvriendelijk zijn. Zo is de PC te bedienen middels touch maar ook middels handgebaren.

De All-in-One PC Series 7 moet een complete PC-ervaring bieden met onder meer een 23.6 inch Full HD LED display met een resolutie van 1.920 bij 1.080 pixels en 10 vinger multi-touch ondersteuning, een quad-core Intel Core i5 processor, 8GB aan werkgeheugen en een aparte AMD Radeon HD 7690M grafische kaart. Ook beschikt de PC over 14-Watt speakers en een opslaggeheugen van 1TB waardoor je al je media kwijt kunt. Wat betreft de software heb je de beschikking over Windows 8.

Het 10 vinger multi-touch scherm moet het uitvoeren van gecompliceerde taken vereenvoudigen maar maakt het ook mogelijk met meerdere mensen een multiplayer-game te spelen op het scherm. Daarnaast kun je met één van de vijf handgebaren opdrachten laten uitvoeren. Zo is het mogelijk met een handgebaar een pagina van een boek om te slaan of het volume harder of achter te zetten door met je pols te draaien.

Reacties (0)