Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Targus lanceert Touch Pen stylus voor Windows 8

Geschreven door
Geplaatst op8 januari 2013, 13:42 CategorieAccessoires

Met de komst van Windows 8 worden er natuurlijk ook weer een hoop nieuwe accessoires gelanceerd. Bekende accessoirefabrikanten springen er op in, waaronder Targus. Het bedrijf heeft deze week tijdens CES 2013 in Las Vegas de Touch Pen stylus voor Windows 8 gepresenteerd. Eigenlijk is het meer een kwast dan een stylus en je hebt er niet eens een touchscreen voor nodig.

Targus Touch Pen

De Touch Pen van Targus ziet er op het eerste gezicht uit als een normale stylus maar als we naar de punt kijken lijkt het eerder op een kwast. Daarbij hoeft je Windows 8 apparaat niet perse uitgerust te zijn met een touchscreen aangezien er een dongle middels een magneet op de zijde van het scherm geplaatst kan worden. De bewegingen die je met de pen/kwast maakt worden door de dongle geregistreerd als acties binnen de Touch interface zodat je eenvoudig kunt navigeren. Daarnaast kan de Touch Pen ook gebruikt worden binnen teken of schilder applicaties.

Prijs en beschikbaarheid

De Targus Touch Pen moet in het tweede kwartaal van 2013 op de markt verschijnen voor een adviesprijs van 100 dollar. Of en wanneer de accessoire naar Nederland komt is nog niet bekend.

via: Engadget

  • Delen:

Reacties

  1. Andy Mollinger
    07 april, 2015 om 17:33

    Eerder een vraag dan een reactie. Welke tekenpennen, behalve het geteste exemplaar, kunnen de leden van dit forum aanraden op een Windows 8.1 machine met touchscreen (Asus TP300LA DW007H), die veilig en nauwkeurig is? Ik zoek me een slag in de rondte maar vind niet de informatie die ik nodig heb…. :(

    GroetselsL: Andy

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.