Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Temple Run 2 nu beschikbaar voor Android tablets en smartphones

Geschreven door
Geplaatst op24 januari 2013, 12:30 CategorieAndroid

Vorige week werd de opvolger van de populaire game Temple Run, Temple Run 2, al gelanceerd voor de iPad en vanaf vandaag is de applicatie ook te downloaden voor Android tablets en smartphones. Net als bij het eerste deel is het de bedoeling dat je door tempels rent, punten verzamelt en zo lang mogelijk in leven blijft.

Temple Run 2 voor Android

Hoewel de gameplay van Temple Run 2 hetzelfde is gebleven is het spel op een aantal punten verbeterd. Zo moet het spel nog indrukwekkender zijn door de toevoeging van mijnkarretjes, touwen en dodelijke t-splitsingen. Daarbij is de kwaliteit van de grafisch opgeschroefd waardoor de game er ook op de grotere displays beter uitziet en zijn er meer details aan de omgeving binnen het spel toegevoegd.

Naast het kantelen van de tablet of smartphone moet je ook swipen op het scherm om te glijden of te springen. Het is natuurlijk de bedoeling dat je zo lang mogelijk door kunt gaan maar je moet ook zo veel mogelijk muntjes en nieuwe groene diamanten pakken. Met de muntjes kun je verschillende power-ups en nieuwe personages aanschaffen, de groenen diamanten zijn een soort paddenstoeltjes uit Mario en brengen je een extra leven.

Downloaden

Temple Run 2 is net als het eerste deel gratis te downloaden uit de Google Play Store. De ontwikkelaar van de game, Imangi, heeft aangegeven dat er binnenkort ook een premium versie die in samenwerking met Disney en Pixar ontwikkeld wordt moet verschijnen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.