Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Temple Run 2 voor iPad beschikbaar, Android komt volgende week

Geschreven door
Geplaatst op17 januari 2013, 10:56 CategorieApplicaties

De populaire game Temple Run heeft een opvolger gekregen en is per direct beschikbaar voor de iPad en vanaf volgende week voor Android-tablets. In Temple Run 2 ren, spring en glij je naar het einde om tijdens het parcours zo veel mogelijk muntjes te verzamelen.

Temple Run was vorig jaar een megasucces. Het concept van een personage dat constant in beweging is en waar je de tablet moet kantelen om hem naar links of naar rechts te bewegen, werd door velen overgenomen. Tientallen Temple Run-klonen doken in de App Store op. Temple Run 2 houdt weer vast aan dit principe, maar wil de game nog meer spetterend maken door gameplayvarianten als mijnkarretjes, touwen en dodelijke t-splitsingen te implementeren. Dit biedt een meer diverse gameplayervaring dan je van de eerste Temple Run gewend bent.

Spanning en sensatie

Naast het kantelen van de iPad of iPad Mini moet je ook swipen op het scherm om te glijden (naar onderen swipen) of te springen (naar boven swipen). Tijdens de levels is het de bedoeling – om naast niet af te gaan – zo veel mogelijk muntjes en de nieuwe groene diamanten te pakken. Met de muntjes kun je verschillende power-ups en nieuwe personages aanschaffen, de groenen diamanten zijn een soort paddenstoeltjes uit Mario en brengen je een extra leven.

De spanning die bij het spelen hoort, wordt versterkt door de razendsnelle keuzes die je moet maken. Eén verkeerde keuze kan al fataal zijn. Daarom dendert Temple Run 2 nu de hitlijsten in de App Store binnen en zal deze heel spoedig op de eerste plek staan. De game is tevens gratis in de App Store te downloaden. De Android-versie van Temple Run 2 komt volgende week uit.

Download: Temple Run 2 (gratis)

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.