Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Toshiba AT300SE met Android 4.1 Jelly Bean te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op19 januari 2013, 16:28 CategorieAndroid

Eind vorig jaar introduceerde Toshiba een nieuwe tablet die eigenlijk een uitgeklede variant is van een eerder gelanceerd model. De AT300SE is namelijk gebaseerd op de AT300 die al een tijdje in Nederland te koop is maar wordt voor 50 euro minder in de markt gezet. Inmiddels is de Toshiba AT300SE met Android 4.1 Jelly Bean te koop in Nederland.

Toshiba AT300SE

De gedachten achter de lancering van dit nieuwe model zijn niet helemaal duidelijk maar Toshiba wil waarschijnlijk meegaan in de prijsdaling van 10.1 inch tablets en introduceert daarom een nieuw model. De AT300SE beschikt onder meer over een 10.1 inch IPS LCD display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, een quad-core Tegra 3 processor, 1GB aan werkgeheugen, 16GB aan opslaggeheugen, twee camera’s, een microSD card reader en een microUSB poort.

Ten opzichte van de gemiddeld 50 euro duurdere AT300 tablet krijg je een nieuwere versie van Android, maar moet je het doen zonder miniHDMI poort en volwaardige SD kaart lezen, is de tablet wat dikker en zwaarder geworden, en zijn de camera’s van mindere kwaliteit. Als je genoegen neemt met deze wijzigingen dan kan de AT300SE voor 50 euro minder een prima tablet zijn. Onze review van de AT300 was namelijk aardig positief. Verder heeft Toshiba reeds bevestigd dat de AT300SE zeker een update naar Android 4.2 Jelly Bean zal krijgen.

Meer informatie en alle specificaties vind je op de productpagina van de Toshiba AT300SE.

Prijs en beschikbaarheid

De nieuwe Toshiba AT300SE is inmiddels voor een adviesprijs van 349 euro te koop.

  • Delen:
Toshiba AT300SE
Android Jelly Bean (4.1)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.