Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Welke tablets kun je voordelig kopen tijdens de ‘BTW weg ermee’ dagen?

Geschreven door
Geplaatst op23 januari 2013, 13:05 CategorieActies

Als je op zoek bent naar een nieuwe tablet dan loont het om de komende dagen eens goed rond te kijken. Deze week kun je namelijk bij BCC en Media Markt terecht voor ruim 17 procent korting op allerlei producten, waaronder tablets. In dit artikel vind je een aantal aanraders waarop je tientallen euro’s korting krijgt.

Media Markt houdt deze week de zogenaamde ‘BTW weg ermee’ campagne waarbij de winkelketen de BTW voor eigen rekening neemt. Echter speelt ook BCC hier op in en belooft minimaal dezelfde korting op veel producten te bieden wegens de ‘laagste prijs garantie’. Aangezien wij ons hier voornamelijk op tablets focussen en de meeste tablets ook al eens in handen hebben gehad kunnen we een lijstje met aanraders opstellen.

Acer Iconia Tab A510

De Acer Iconia Tab A510 is een een van de betere Android tablets die we de afgelopen tijd hebben mogen testen. Onze conclusie was dan ook duidelijk; “De A510 biedt een stabiele ervaring met een snelle processor, een redelijk scherm en een prima accuduur. De Android skin is niet storend en je hebt zelfs de mogelijkheid deze voor een deel te verbergen van je apparaat.”

De Acer Iconia Tab A510 is momenteel bij Media Markt te koop voor een prijs van 340 euro (inclusief verzendkosten). Dit is in vergelijking met andere winkels een korting van zo’n 30 euro.

Acer-Iconia-tab-A510

Yarvik TAB9-200 Xenta

Als je op zoek bent naar een tablet met aardige specificaties en een goed display dan is de Yarvik TAB9-200 een interessante optie. In onze review gaven we dan ook het volgende aan; “De tablet is zeer goed bruikbaar voor standaard wensen als browsen, e-mailen, social media en simpele spelletjes. Het draait allemaal stabiel en consistent, al is de tablet niet heel snel.”

De Yarvik TAB9-200 Xenta is momenteel bij Media Markt te koop voor een prijs van 217 euro (inclusief verzendkosten). Dit is in vergelijking met andere winkels een korting van zo’n 15 euro.

Samsung Galaxy Tab 2 (10.1)

De Samsung Galaxy Tab 2 (10.1) is een ideale tablet voor iedereen die op zoek is naar een gebruiksvriendelijk apparaat met tal van media en entertainment mogelijkheden. Onze conclusie was dan ook; “De Galaxy Tab 2 (10.1) is een middenklasse tablet die voor relatief weinig geld veel entertainment (en dus plezier) brengt.”

De Samsung Galaxy Tab 2 (10.1) is momenteel bij Media Markt en BCC te koop voor een prijs van 300 euro (inclusief verzendkosten). Dit is in vergelijking met andere winkels een korting van zo’n 50 euro.

Galaxy-Tab-2-10.1

Samsung ATIV Smart PC

Natuurlijk mogen ook de Windows 8 tablets niet in ons lijstje ontbreken. Hoewel de Samsung ATIV Smart PC niet een van de snelste of beste Windows 8 tablets is krijg je met deze tablet wel toegang tot de volledige versie van Windows 8. In onze review gaven we dan ook het volgende aan; “De ATIV Smart PC is een goede eerste poging die helaas wat rekenkracht tekort komt om meer dan een netbook vervanger te zijn. Maar de ruime aansluiting- en uitbreidingsmogelijkheden en de S-Pen maken de ATIV Smart PC wel een erg compleet pakket.”

De Samsung ATIV Smart PC is momenteel bij BCC te koop voor een prijs ruim 700 euro (inclusief verzendkosten). Dit is in vergelijking met andere winkels een korting van zo’n 130 euro.

Sony VAIO Duo 11

Het is geen tablet en ook net geen Ultrabook, maar krachtige prestaties levert de Sony VAIO Duo 11 zeker. In onze review gaven we dan ook aan; “Zo krijg je een zeer goed display, een stabiel besturingssysteem met indrukwekkende prestaties, veel aansluitingsmogelijkheden, een goede stylus die meegeleverd wordt en een goede bouwkwaliteit.”

De Sony VAIO Duo 11 is momenteel bij Media Markt en BCC te koop voor een prijs tussen de 1.130 en 1.150 euro (inclusief verzendkosten). Dit is in vergelijking met andere winkels een korting van zo’n 170 euro.

Sony-VAIO-Duo-11

Meer tablets

Natuurlijk zijn er nog veel meer interessante tablets te koop. Voor een compleet overzicht van alle tablets vind je op de website van BCC en Media Markt. Vergeet voor je aankoop ook niet onze reviews even te checken.

  • Delen:

Reacties

  1. StreetNerd
    23 januari, 2013 om 19:27

    Weinig W8 :(

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.