Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Zync introduceert goedkoop toetsenbord voor 9.7 inch Android tablets

Geschreven door
Geplaatst op16 januari 2013, 20:15 CategorieAccessoires

Het Indiase bedrijf Zync, dat naast tablets en smartphones ook veel bijbehorende accessoires fabriceert, komt met een zeer aantrekkelijk geprijsde toetsenborddock voor 9.7 inch-tablets. Het zwarte toetsenbord heeft namelijk een prijskaartje van maar 27 euro.

Maar wat krijg je dan voor 27 euro? Nou, een flinke reeks functies. De accessoire beschikt over een synthetisch leren houder voor zowel je tablet als het toetsenbord en laatstgenoemde wordt via micro-USB met de tablet verbonden. Het QWERTY-toetsenbord heeft tevens twee usb-poorten om bijvoorbeeld een usb-stick mee te lezen of een muis op aan te sluiten. Naast het toetsenbord krijg je er ook nog een stylus en een beschermingshoes bij. 

Typen en touch

Het externe toetsenbord moet samen met de tablet en de hoes een soort van netbook vormen, maar het totaal weegt nog minder dan de gemiddelde kleine laptop. Ideaal voor onderweg en op schoot. Je kunt alle toetsen op het toetsenbord gebruiken (waaronder de shift+command optie) en in het algemeen typen gebruikers sneller op een apparaat waarbij ze de toetsen ook daadwerkelijk kunnen indrukken. Naast de normale toetsen beschikt de accessoire ook over verschillende multimediatoetsen, waaronder afspelen, pauze, volgende, vorige en het volume beheren. 

De hoes heeft een speciale houder aan de achterkant waardoor de tablet netjes omhoog blijft staan – ook als je op het scherm drukt. Dit werkt zelfs als je de tablet en het toetsenbord op schoot hebt staan.

Mocht je over een 9.7 inch-tablet beschikken, kun je het toetsenbord van Zync via hun website of andere internationale verkooppunten aanschaffen.

Via: Zync

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.