Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Acer Iconia B1 Android tablet binnenkort ook met 16GB te koop

Geschreven door
Geplaatst op6 februari 2013, 15:14 CategorieAndroid

Acer heeft onlangs haar nieuwste Android tablet in Nederland geïntroduceerd in de vorm van de Iconia B1-A71. Deze tablet is gericht op het low-end segment van de markt, iets dat we terugzien in de minimale specs en de lage prijs van 139 euro. Het huidige model beschikt over 8GB aan opslaggeheugen maar binnenkort komt er ook een 16GB model.

Acer Iconia B1

De Acer Iconia B1-A71 is een 7 inch tablet met Android 4.1 Jelly Bean als besturingssysteem. Verder is de tablet uitgerust met een resolutie van 1.024 bij 600 pixels, een Mediatek dual-core 1.2GHz processor, 512MB RAM, 8GB aan opslaggeheugen, een microSD card reader, wifi, Bluetooth 4.0 en een microUSB 2.0 poort. Dit model heeft een adviesprijs van 139 euro meegekregen.

Inmiddels is bekend dat Acer binnenkort ook een variant met 16GB aan opslaggeheugen lanceert welke qua prijs mogelijk zelfs interessanter is. Tabletcenter is één van de winkels die de 16GB versie reeds aanbiedt voor 149 euro, 10 euro meer dan de adviesprijs van het 8GB model. Wanneer de 16GB versie in Nederland verschijnt is nog niet duidelijk. In onderstaande prijsvergelijking kun je zien dat de 8GB variant inmiddels al aangeboden wordt voor prijzen die onder de adviesprijs liggen.

  • Delen:
Acer Iconia B1-A71
Android Jelly Bean (4.1)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.