Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Acer kondigt Iconia B1 tablet met 16GB opslaggeheugen aan

Geschreven door
Geplaatst op24 februari 2013, 12:21 CategorieAndroid

Begin deze maand werd al duidelijk dat Acer naast de huidige Iconia B1 tablet met 8GB ook een versie met 16GB zou lanceren en vandaag heeft de fabrikant het nieuwe model officieel gelanceerd. De 16GB versie krijgt aan adviesprijs van 139 euro en beschikt verder over dezelfde specificaties als het 8GB model.

Acer heeft vandaag een internationaal persbericht uitgestuurd waarin de Iconia B1 16GB versie aangekondigd wordt. De tablet zou vanaf vandaag in Europa beschikbaar moeten zijn voor een opvallende adviesprijs van 139 euro. Opvallend omdat de Iconia B1 met 8GB in Nederland ook met deze adviesprijs gelanceerd werd. Het lijkt er echter op dat dit model in prijs verlaagd worden naar 119 euro. De eerste winkels hebben hun prijzen al aangepast, zoals te zien is in onderstaande prijsvergelijking.

Acer Iconia B1 specificaties

Qua specificaties is de Acer Iconia B1 minimaal uitgerust. Zo beschikt de tablet over een 7 inch display met een resolutie van 1.024 bij 600 pixels, een dual-core 1.2GHz processor, 512MB RAM, 8GB aan opslaggeheugen, een microSD card reader, wifi, Bluetooth 4.0, een 2.710 mAh batterij, een 0.3 megapixel camera aan de voorzijde en een microUSB 2.0 poort. De tablet draait op het recente Andorid 4.1 Jelly Bean.

  • Delen:
Acer Iconia B1-A71
Android Jelly Bean (4.1)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.