Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apple brengt iOS 6.1.2 met fix Exchange-bug uit

Geschreven door
Geplaatst op20 februari 2013, 12:18 CategorieApple

Apple heeft een update uitgebracht om de vervelende Exchange-bug in iOS 6.1 te verhelpen. De update met versienummer 6.1.2 is te downloaden voor alle Apple-apparaten, waaronder de iPad en iPad mini. In totaal betreft de update naar iOS 6.1.2 maar 12.8 megabyte en wordt deze rap geïnstalleerd.

De snelle update van Apple is uitgebracht vanwege de problemen met Exchange-accounts. In iOS 6.1 nemen Exchange-accounts een teveel aan overbodig internetverkeer in dat in een zeer hoge rekening kan resulteren. Daarnaast is de batterijduur verbeterd omdat Exchange-accounts niet meer constant en veelal onnodig met de servers synchroniseren. Dit levert met name bij een 3G-verbinding een langere batterijduur op.

iOS 61.2 installeren

De update naar iOS 6.1.2 wordt over-the-air verspreid en je krijgt automatisch een melding op je toestel binnen. Het is ook mogelijk om naar Instellingen > Algemeen >Software-update te gaan en daar naar de beschikbare update te zoeken. Als je het toestel met iTunes verbindt, wordt de iOS 6.1.2 ook automatisch gedownload en geïnstalleerd.

Het wordt aangeraden om de update te installeren, en voornamelijk als je van Exchange-accounts gebruik maakt. Dergelijke Exchange-accounts worden veelal geconfigureerd voor werkgerelateerde zaken als e-mail, agenda’s en contactpersonen. 

Via: Apple

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.