Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apple EarPods met gratis 15 euro aan iTunes tegoed

Geschreven door
Geplaatst op7 februari 2013, 11:09 CategorieActies

Soms kom je een aanbieding tegen die de moeite waard is om te delen. Zo kwamen we deze week de Apple EarPods tegen die nagenoeg overal voor een prijs van tegen de 30 euro te koop zijn. Echter krijg je bij Dixons momenteel 15 euro aan iTunes tegoed bij je aankoop waardoor je in principe 50 procent korting krijgt.

Als je een iPhone, iPod of iPad hebt dan koop je vast ook wel eens applicaties in de App Store van Apple. 15 euro aan iTunes tegoed is dus mooi meegenomen en te besteden voor de aanschaf van muziek, audiobooks, games en apps. De Apple EarPods zelf zijn vorig jaar geïntroduceerd en beschikken over een afstandsbediening en microfoon. Je kunt de afstandsbediening gebruiken om het volume en het afspelen van muziek en video’s te regelen, en gesprekken op je iPhone te beantwoorden of te beëindigen.

De reeds gepubliceerde reviews van de koptelefoon zijn aardig positief en Apple zelf spreekt van een geluidskwaliteit die zo superieur is dat de koptelefoon moeiteloos de strijd aankan met hoogwaardige koptelefoons die honderden euro’s duurder zijn.

Apple EarPods kopen

De Apple EarPods zijn momenteel te koop bij Dixons voor een prijs van 29,99 euro. Voor dat bedrag krijg je dus ook 15 euro aan iTunes tegoed.

  • Delen:

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.