Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Archos Arnova SoundPad: 7 inch tablet in een mediaspeler

Geschreven door
Geplaatst op1 februari 2013, 18:29 CategorieAndroid

Het Franse Archos heeft een zeer groot assortiment aan tablets maar brengt ook andere apparaten met een touchscreen op de markt. Neem bijvoorbeeld deze Arnova SoundPad waarin een 7 inch touchscreen verwerkt zit. De SoundPad is natuurlijk geen tablet maar een statische mediaspeler, compleet met speakers, een touchscreen en Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Archos Arnova SoundPad

De Arnova SoundPad is voornamelijk bedoeld als mediaspeler of ‘slimme wekker’ die in een kast, op een bureau of op het nachtkastje geplaatst wordt. Het apparaat beschikt over een 7 inch LCD display met een capacitief touchscreen en een resolutie van 1.024 bij 600 pixels. Verder is de SoundPad uitgerust met een 1.2GHz ARM Cortex-A8 processor, 512MB aan werkgeheugen, 8GB aan opslaggeheugen wifi en Bluetooth. Ook aan aansluitingsmogelijkheden is er met een ethernet-poort, een microUSB poort, een HDMI poort en een microSD card reader geen gebrek.

Archos-Arnova-SoundPad-2

Aan de voorzijde van de Arnova SoundPad bevindt zich nog een camera met een ingebouwde microfoon zodat je een videogesprek kunt voeren. Wat betreft de software moet je het doen met Android 4.0 Ice Cream Sandwich maar Archos levert wel haar bekende Media Center applicaties weer mee en geeft toegang tot de Google Play Store zodat het apparaat als volledige tablet in de behuizing van een mediaspeler te gebruiken is.

Prijs en beschikbaarheid

De Archos Arnova SoundPad verschijnt binnenkort in Europa voor een adviesprijs van 159,99 euro.

Via: Techhive

 • Delen:

Reacties

 1. T.A Blet
  01 februari, 2013 om 19:15

  Super cool!
  Archos is goed bezig.
  Ik heb nu die kleine versie maar dit zou wel eens de upgrade kunnen zijn.
  Top.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.