Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Archos lanceert gratis versie Video Player app voor Android tablets

Geschreven door
Geplaatst op14 februari 2013, 12:05 CategorieAndroid

Archos voorziet haar eigen tablets van de uitgebreide Archos Video Player applicatie waarmee eenvoudig media afgespeeld, georganiseerd en gedeeld kan worden. Eind vorig jaar bracht Archos de applicatie ook uit voor andere Android tablets maar moest hiervoor betaald worden. Deze week lanceert het Franse bedrijf ook een gratis variant van de Video Player app.

Archos Video Player

De Video Player app is een geavanceerde videospeler voor Android tablets met Android 4.0 Ice Cream Sandwich of hoger. Middels de app is het mogelijk een grote hoeveelheid bestandsformaten op je tablet af te spelen, je media te ordenen, en content vanaf apparaten in je thuisnetwerk en vanaf USB weer te geven. Ook kan met de applicatie informatie over getoonde media gedownload worden, is er ondersteuning voor hardware en software decodering, en kun je ondertiteling downloaden.

Downloaden

De betaalde Archos Video Player applicatie kan uit de Google Play Store gedownload worden voor een prijs van 4,99 euro. De gratis versie is is ook in de Google Play Store te vinden maar is in tegenstelling tot de betaalde versie voorzien van advertenties. De meeste Archos tablets, waaronder de Arnova FamilyPad en de Archos 101 XS, worden standaard met deze applicatie geleverd.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.