Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASUS lanceert MeMO Pad Smart officieel, met Folio keyboard cover

Geschreven door
Geplaatst op12 februari 2013, 10:48 CategorieAndroid

We hebben er nogal lang op moeten wachten, zeker gezien het feit dat we alles al van deze tablet wisten, maar gisteren heeft ASUS de MeMO Pad Smart officieel gepresenteerd. Alle specificaties die eerder uitlekten zijn bevestigd maar ASUS wist toch nog iets nieuws te melden. De MeMO Pad Smart kan namelijk uitgerust worden met een Folio keyboard cover.

ASUS MeMO Pad Smart Folio Key

Dat de ASUS MeMO Pad Smart een keyboard cover accessoire krijgt is op zich geen grote verrassing aangezien ook de Vivo Tab Smart, een Windows 8 tablet, voorzien kan worden van een keyboard cover. Het zit dus in de naam. De cover, met de naam Folio Key, is een optionele accessoire die bescherming voor je tablet biedt en over een ingebouwd Bluetooth keyboard beschikt. Dit alles is volgens ASUS zeer licht en eenvoudig te bevestigen middels magneten. Ook beschikt de Folio Key over een standaard-functie waarmee de tablet in een hoek geplaatst kan worden zodat je comfortabel kunt werken.

ASUS-Folio-Key

ASUS MeMO Pad Smart specs

Zoals gezegd komen de overige specificaties en features van de tablet overeen met wat we al wisten. Zo beschikt de MeMO Pad Smart over een 10.1 inch display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, een 1.2GHz Nvidia Tegra 3 processor, 1GB aan werkgeheugen, 16GB aan opslaggeheugen, een microSD card reader, USB en HDMI poorten, twee camera’s en Android 4.1 Jelly Bean als besturingssysteem.

Prijs en beschikbaarheid

ASUS geeft aan dat de MeMO Pad Smart in de VS een adviesprijs van 299 dollar meekrijgt en binnenkort in de winkels moet liggen. ASUS Benelux heeft vooralsnog de komst en de prijs van de tablet niet bevestigd maar de tablet dook vorige maand al op bij diverse webwinkels voor een prijs van 299 euro. Waarschijnlijk verschijnt de eerste voorraad na de officiële presentatie tijdens MWC 2013 welke eind deze maand plaatsvindt. De Folio Key accessoire krijgt overigens waarschijnlijk een prijs van 69 euro.

  • Delen:
ASUS MeMO Pad Smart (ME301T)
Android Jelly Bean (4.2)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.