Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASUS MeMO Pad 10 Smart reeds te koop in Nederland voor 299 euro

Geschreven door
Geplaatst op2 februari 2013, 0:10 CategorieAndroid

De specificaties van de tablet zijn nog niet officieel door ASUS bekendgemaakt en gisteren kregen we de eerste persafbeeldingen pas in handen maar sinds vandaag is de ASUS MeMO Pad 10 Smart al te koop in Nederland. Een aantal Nederlandse webwinkels biedt de 10 inch tablet aan voor een prijs van 299 euro.

ASUS MeMO Pad 10 Smart

De ASUS MeMO Pad 10 Smart is de grote broer van de onlangs gelanceerde MeMO Pad 7 welke ook reeds in Nederland te koop is. Deze kleinere 7 inch tablet moet het doen met relatief eenvoudige specificaties maar heeft dan ook een aantrekkelijk prijskaartje. De MeMO Pad 10 is uitgerust met wat krachtigere specificaties en kan zonder problemen de concurrentie aangaan met vele andere 10 inch Android tablets die momenteel te koop zijn.

ASUS heeft de MeMO Pad 10 Smart voorzien van een 10.1 inch IPS LCD display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels. Verder is de tablet uitgerust met een krachtige Tegra 3 quadcore-processor, 1GB aan werkgeheugen, 16GB aan opslaggeheugen, een microSD card reader om het geheugen uit te breiden en zowel een USB als een HDMI poort. De tablet draait op Android 4.1 Jelly Bean met onder meer de persoonlijke assistent Google Now. Meer informatie en alle specificaties vind je op de productpagina van de ASUS MeMO Pad 10 Smart.

MeMO Pad 10 Smart kopen

Update: Helaas zijn de MeMO Pad tablets weer van de websites van onderstaande winkels verdwenen. Waarschijnlijk moeten we toch wachten tot eind maart.

Hoewel ASUS Benelux nog niks officieel bekendgemaakt heeft over de komst van de MeMO Pad 10 Smart hebben enkele Nederlandse webshops de tablet al te koop staan. Onder meer Bobshop en Koopjeskampioen bieden de tablet aan voor een prijs van 299 euro. Alle drie de winkels geven je de keuze uit een witte, een blauwe en een roze variant. De winkels geven aan dat de levering binnen 5 tot 10 werkdagen moet plaatsvinden, wat nogal opvallend is aangezien de tablet nog niet officieel gelanceerd is.

  • Delen:
ASUS MeMO Pad Smart (ME301T)
Android Jelly Bean (4.2)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.