Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASUS MeMO Pad 7 verschijnt in Nederland voor 179 euro

Geschreven door
Geplaatst op1 februari 2013, 23:55 CategorieAndroid

ASUS is één van de fabrikanten die dit jaar niet alleen inzet op middenklasse en high-end tablets. De Taiwanese fabrikant komt namelijk met de MeMO Pad serie die bestaat uit goedkope tablets. Het eerste model uit de MeMO Pad serie dat in Nederland verschijnt is de 7 inch MeMO Pad 7 (ME172V).

ASUS MeMO Pad ME172V

De ASUS MeMO Pad 7 is een 7 inch tablet met een resolutie van 1.024 bij 600 pixels en een eenvoudige 1GHz single-core processor. Verder is de tablet uitgerust met onder meer 1GB aan werkgeheugen, 16GB aan opslaggeheugen, een microSD card reader om het geheugen uit te breiden en een microUSB poort. De tablet draait op het recente Android 4.1 Jelly Bean. Meer informatie en alle specificaties vind je op de productpagina van de ASUS MeMO Pad 7.

ASUS MeMO Pad 7 kopen

Update: Helaas zijn de MeMO Pad tablets weer van de websites van onderstaande winkels verdwenen. Waarschijnlijk moeten we toch wachten tot eind maart.

Hoewel de 7 inch MeMO Pad volgens ASUS Benelux pas over anderhalve maand in Nederland zal verschijnen is de tablet sinds vandaag al bij een aantal Nederlandse webshops te bestellen. Echter wordt door deze webshops 20 euro meer gevraagd dan de adviesprijs van 159 euro die ASUS Benelux eerder deze maand bekendmaakte. Bij alle winkels wordt de tablet in een roze, een blauwe en een witte variant aangeboden.

De ASUS MeMO Pad 7 is momenteel voor 179 euro reeds te bestellen bij onder meer Bobshop, Modern en Internetshop. Wanneer de tablet daadwerkelijk geleverd zal worden is nog niet duidelijk. De websites geven een levertijd van 5 tot 10 werkdagen maar ASUS liet eerder deze maand weten dat de lancering voor eind maart gepland staat.

ASUS MeMO Pad 10 Smart

Mocht 7 inch te klein voor je zijn dan is er een andere optie. ASUS komt namelijk binnenkort ook met de 10 inch MeMO Pad 10 Smart welke naast een groter display beschikt over wat betere specificaties. De tablet is net als het 7 inch model reeds te koop in Nederland maar dan voor een prijs van 299 euro.

 • Delen:
ASUS MeMO Pad 7 (ME172V)
Android Jelly Bean (4.1)

Reacties

 1. StreetNerd
  02 februari, 2013 om 22:42

  Is de Playbook niet beter? ook 7inch/179 euro

  • Martijn Chel
   03 februari, 2013 om 0:29

   Heel ander OS maar voor diegenen die BlackBerry een warm hart toedragen zeker een optie :)

 2. LennertXL
  07 februari, 2013 om 19:43

  Playbook is prima , 199 euro en 64Gb memory. Werkt erg snel, niet te veel apps te koop helaas. Is best geschikt met de standaard Apps.

 3. LennertXL
  07 februari, 2013 om 19:44

  En ik hoef niks meer van Asus, zijn een stelletje oplichters. Apple is en blijft de TOP.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.