Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASUS MeMO Pad 7 verschijnt in promo video: Mini Apps en SuperNote Lite

Geschreven door
Geplaatst op4 februari 2013, 12:45 CategorieAndroid

We weten inmiddels alle specificaties van de nieuwe ASUS MeMO Pad 7, hebben de persafbeeldingen al voorbij zien komen en we weten dat de tablet al verkocht wordt door een aantal Nederlandse webshops. Vandaag komen we ook meer te weten over de software van de tablet. ASUS heeft een promotievideo gepubliceerd waarin diverse softwarefuncties uitgelicht worden.

ASUS MeMO Pad 7

De ASUS MeMO Pad 7 is een 7 inch tablet met een resolutie van 1.024 bij 600 pixels en beschikt onder meer over een 1GHz VIA WM8950 single-core processor, 1GB aan werkgeheugen, 16GB aan opslaggeheugen en een microSD card reader. De tablet draait op Andorid 4.1 Jelly Bean maar ASUS heeft zelf ook een aantal apps en softwaremogelijkheden toegevoegd. In onderstaande promotievideo zien we onder meer Mini Apps, ASUS Studio, BudyBuzz, MyPainter, SuperNote Lite en de integratie met ASUS WebStorage voorbij komen.

Prijs en beschikbaarheid

ASUS Benelux heeft eerder deze maand aangegeven dat de MeMO Pad 7 vanaf eind maart in de Nederlandse winkels zal liggen voor een prijs van 159 euro. Echter bieden diverse webwinkels de tablet sinds vorige week al aan voor een prijs van 179 euro. De levering zou volgens deze winkels binnen 5 tot 10 werkdagen moeten plaatsvinden.

Via: eeePC

  • Delen:
ASUS MeMO Pad 7 (ME172V)
Android Jelly Bean (4.1)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.