Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASUS Padfone 2 krijgt Flip Cover en TranSleeve accessoires

Geschreven door
Geplaatst op3 februari 2013, 12:18 CategorieAccessoires

De ASUS Padfone 2 is ondanks meerdere beloften nog steeds niet in Nederland te koop en de vraag is of we deze smartphone/tablet combinatie nog wel kunnen verwachten. In de tussentijd lanceert de Taiwanese fabrikant echter een hoop nieuwe accessoires. Zo zagen we vorige week al een carkit en een aantal adapters voorbij komen en zijn vandaag een Flip Cover en Station TranSleeve opgedoken.

De Bottom Flip Cover is een accessoire die voor de Padfone 2, het smartphone onderdeel, bedoeld is. De Padfone kan in deze cover geplaatst worden en de ‘kaft’ zorgt vervolgens voor bescherming van het display tegen stoten en krassen. De belangrijkste aansluitingen zijn niet bedekt zodat de smartphone ook in combinatie met cover opgeladen kan worden of gekoppeld kan worden aan een computer.

Padfone-2-cover

De TranSleeve accessoire is speciaal ontwikkeld voor de Padfone 2 Station, het tablet onderdeel, en zagen we eerder terug bij onder meer de ASUS Vivo Tab Smart. Deze sleeve kan zo gevouwen worden dat het geheel als standaard voor de tablet dient. De tablet kan zowel horizontaal als verticaal in de standaard geplaatst worden. Daarnaast kan de sleeve gebruikt worden om de voorzijde en achterzijde van de tablet tijdens transport te beschermen.

Padfone 2 in Nederland

Het is nog steeds niet duidelijk wanneer de Padfone 2 in de Nederlandse winkels verschijnt. Wel weten we dat de adviesprijs voor de 32GB variant met tablet 799 euro bedraagt en je 899 euro neer moet leggen voor de 64GB variant met tablet.

Via: Notebookitalia

 • Delen:
ASUS Padfone 2 en Padfone 2 Station
Android Jelly Bean (4.1)

Reacties

 1. Padfone
  03 februari, 2013 om 16:06

  Ik vind de sleeve echt lelijk…. Ik zou liever de keyboard dock en de stylus pen willen hebben :)

 2. Acidrain303
  19 februari, 2013 om 13:02

  En de verkrijgbaarheid van de accessoires is ook zowat nihil. Kan alleen wat lelijke chinese producten vinden op o.a. Ebay.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.