Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Asus plaagt met onaangekondigd ‘wonderapparaat’ in YouTube-video

Geschreven door
Geplaatst op20 februari 2013, 19:37 CategorieAndroid

Asus heeft vandaag een YouTube-video uitgebracht waarin een vreemd ruimteschip in Barcelona landt. In deze wereldstad begint maandag de Mobile World Congress-beurs, één van de grootste beurzen voor mobiele technologie. Volgens de video gaat de fabrikant tijdens het Mobile World Congress een nieuwe combinatie van smartphone en tablet aankondigen.

Dat blijkt uit het zinnetje onder de betreffende YouTube-video. “Join us on February 25, when Pad and Phone come together,” schrijft Asus op zijn website. In de YouTube-video worden teksten als ‘metallic miracle’ en ‘ultimate craftsmanship’ getoond. Asus is vrij duidelijk met de hints: de smartphone en tablet combinatie heeft waarschijnlijk een metallic-achtige body die vakmanschap uitstraalt. Wat Asus precies gaat aankondigen, blijft verder nog erg vaag. 

Nieuwe FonePad van Asus

Mogelijk verwijst Asus in de video naar de FonePad waar al weken geruchten over gaan. Het zou gaan om een 7 inch tablet met GSM functie en een opvallende processor. Asus zou namelijk voor een Intel Atom Z2420 processor met een kloksnelheid van 1.2GHz gekozen hebben. Verder zou de tablet voorzien zijn van 1GB aan werkgeheugen, 8GB of 16GB aan opslaggeheugen en Android 4.1 Jelly Bean als besturingssysteem.

Asus meldt dat het morgen een tweede teaser-video uitbrengt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.