Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASUS publiceert promotievideo MeMO Pad Smart

Geschreven door
Geplaatst op21 februari 2013, 10:40 CategorieAndroid

ASUS zal de nieuwe MeMO Pad Smart tablet volgende week tijdens het Mobile World Congress 2013 pas officieel aan de pers tonen maar de Taiwanese fabrikant heeft vandaag al een promotievideo online gezet. Hierin worden de belangrijkste features en functies van de 10.1 inch tablet getoond.

ASUS MeMO Pad Smart promotievideo

Eerder zagen we al een aantal uitgebreide review video’s en vergelijkingsvideo’s voorbij komen waarin de MeMO Pad Smart een hoofdrol speelde. Hoewel het dus inmiddels geen verrassing meer is wat we van de ASUS MeMO Pad Smart kunnen verwachten geeft onderstaande video wel een goede indruk van het design, een aantal features en de software die ASUS zelf mee levert.

Prijs en beschikbaarheid

De ASUS MeMO Pad Smart is door ASUS Benelux nog niet officieel aangekondigd maar de verwachting is dat dit tijdens MWC 2013 zal gebeuren. De tablet ligt naar alle waarschijnlijkheid volgende maand in de Nederlandse winkels voor een adviesprijs van 299 euro.

Hiervoor krijg je onder meer een 10.1 inch iPS LCD display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, een quadcore Nvidia Tegra 3 processor, 1GB aan werkgeheugen, 16GB aan opslaggeheugen, een USB poort en een HDMI uitgang. ASUS lanceert ook een optionele Folio Key cover waarin een keyboard verwerkt zit. Deze cover kan ook als standaard gebruikt worden om productief te kunnen werken.

  • Delen:
ASUS MeMO Pad Smart (ME301T)
Android Jelly Bean (4.2)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.