Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASUS publiceert tweede teaser, verwijst mogelijk naar FonePad tablet

Geschreven door
Geplaatst op22 februari 2013, 15:26 CategorieHardware

Over een paar dagen gaat het Mobile World Congress 2013 van start in Barcelona en presenteren nagenoeg alle grote fabrikanten van mobiele apparaten hun nieuwste producten. Ook ASUS is van de partij en heeft vandaag een tweede teaservideo gepubliceerd waarin mogelijk verwezen wordt naar de FonePad.

ASUS FonePad teasers

Eerder deze week publiceerde ASUS al een teaser met een nogal cryptische inhoud. Echter konden we uit de begeleidende tekst de zin “Join us on February 25, when Pad and Phone come together” halen. Hieruit kunnen we concluderen dat ASUS een nieuw product in de markt zal zetten dat zowel tabletfuncties en smartphonesfuncties heeft. Aangezien ASUS onlangs al een nieuwe Padfone gelanceerd heeft lijkt de Taiwanese fabrikant te verwijzen naar de FonePad tablet.

Vandaag heeft ASUS onderstaande teaser verspreid waarin het standbeeld van Columbus tot leven komt. Het is duidelijk te zien dat Columbus een telefoongesprek aanneemt maar met wat voor apparaat is niet te zien. Onder de video vinden we dezelfde omschrijving terug. Wederom doet dit vermoeden dat ASUS het heeft over de FonePad die de afgelopen tijd al in verschillende geruchten verscheen. Deze tablet zou beschikken over een 7 inch display en een opvallende Intel Atom processor.

MWC 2013

Het Mobile World Congress 2013 gaat komende maandag van start in Barcelona. Tablets Magazine is daarbij aanwezig en zal het laatste nieuws vanaf de ASUS persconferentie direct publiceren.

  • Delen:

Reacties

  1. Delacosa
    22 februari, 2013 om 17:34

    laten we hopen voor een mooie 7 inch tablet lekker dun nieuwste quadcore 2gig super amoled scherm. JB 4.2.2

    De samsung note 8 is zover ik de gelekte foto’s kon zien echt een tegenvaller.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.