Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASUS Taichi 21 met Windows 8 te koop in Nederland voor 1.299 euro

Geschreven door
Geplaatst op8 februari 2013, 12:41 CategorieHardware

De ASUS Taichi werd in juni van vorig jaar al geïntroduceerd maar komt nu pas op de Nederlandse markt. De Taiwanese fabrikant heeft vandaag bekendgemaakt dat de 11.6 inch Taichi 21 inmiddels in Nederland te koop is voor een adviesprijs van 1.299 euro.

ASUS Taichi

Hoewel de Taichi in juni vorig jaar nog als concept getoond werd liet ASUS tijdens IFA 2012 weten dat het apparaat in 2012 nog op de markt zou komen. Dat doel blijkt niet gehaald want vanaf deze week verschijnt de Taichi pas in de Nederlandse winkels. Daarbij moet ook gezegd worden dat momenteel alleen de 11.6 inch Taichi 21 in Nederland geïntroduceerd wordt. Wanneer de grotere 13.3 inch ASUS Taichi 31 naar Nederland komt is nog niet duidelijk.

De ASUS Taichi 21 is één van de meest unieke Windows 8 apparaten die we tot nu toe voorbij hebben zien komen. Zo beschikt de het apparaat over twee IPS LCD displays met een Full HD resolutie. Het display op voorzijde kan als standaard Ultrabook display gebruikt worden, terwijl het display aan de achterzijde ook over een touchscreen beschikt en het geheel als tablet kan laten functioneren wanneer dichtgeklapt. Ook is het mogelijk het display aan de achterzijde te gebruiken voor presentaties of om met twee personen aan iets te werken.

ASUS-Taichi-2

Wat betreft de specificaties beschikt de Taichi 21 over twee IPS LCD displays met een resolutie van 19.20 bij 1.080 pixels, een Intel Core i5-3317U-processor, 4GB aan werkgeheugen, 128GB aan opslaggeheugen, een VGA poort, twee USB 3.0 poorten, een microHDMI 1.4 uitgang, Bluetooth 4.0, en twee camera’s. Qua software heb je beschikking over Windows 8.

ASUS Taichi kopen

De ASUS Taichi 21 is volgens de fabrikant vanaf volgende week in Nederland te koop voor een prijs van 1.299 euro. Op dit moment zijn er echter al een aantal winkels die het apparaat verkopen, waaronder Laptopshop, Alternate en Redcoon.

  • Delen:
ASUS Taichi 21
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.