Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Belkin introduceert FastFit-etui met keyboard voor iPad Mini

Geschreven door
Geplaatst op8 februari 2013, 10:51 CategorieAccessoires

Eerder deze week lanceerde Logitech de Ultrathin Keyboard Mini cover met ingebouwd keyboard voor de iPad mini en vandaag laat ook Belkin weten binnenkort een dergelijke accessoire op de markt te brengen. Het principe van het Belkin FastFit-etui is hetzelfde; comfortabel typen op je iPad mini en tegelijkertijd bescherming voor onderweg.

Belkin FastFit-etui

Het Belkin FastFit-etui beschikt over een Bluetooth keyboard dat volgens de fabrikant beschikt over zogenaamde TruType toetsen. Deze geven optimale feedback, liggen ver genoeg uit elkaar, zijn groter dan de gemiddelde toetsen op een keyboard voor 7 inch tablets en zouden dus ideaal moeten zijn voor het typen van langere teksten. De iPad mini kan in een hoek in het keyboard geplaatst worden en het keyboard moet minimaal 155 uur meegaan op een volle batterij. Het keyboard kan middels USB opgeladen worden.

Belkin-FastFit-etui-2

Daarnaast dient het keyboard ook als cover voor wanneer je de iPad mini moet vervoeren. De tablet kan middels magneten vastgeklikt worden op het keyboard maar volgens Belkin maakt dit het totaal maar minimaal zwaarder en dikker. De accessoire is namelijk maar 7 millimeter dik en weegt de helft van het gewicht van de iPad mini. Wanneer de keyboard cover afgenomen wordt schakelt de iPad mini automatisch in.

Prijs en beschikbaarheid

Het Belkin FastFit-etui moet vanaf juni op de markt verschijnen voor een adviesprijs van 69,99 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.