Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Bruna introduceert e-reader app Tablisto voor Android tablets en iPad

Geschreven door
Geplaatst op28 februari 2013, 17:10 CategorieAndroid

Winkelketen Bruna heeft vandaag een app voor digitale boeken, tijdschriften en vakbladen geïntroduceerd. De reeds bestaande app Tablisto wordt door Bruna overgenomen om een compleet aanbod van Nederlandse e-boeken en e-tijdschriften aan te bieden.

Volgens Bruna is de app “de enige digitale leesomgeving met een groot aanbod van Nederlandse ebooks en een breed assortiment e-tijdschriften op één plek”. Gebruikers van de app kunnen via Tablisto of de officiële website van Bruna content om te lezen aanschaffen. E-tijdschriften kunnen op dit moment enkel in de app worden aangeschaft. 

Bruna Tablisto: de mogelijkheiden

E-boeken die de gebruiker via de Bruna-website koopt, verschijnen direct in de app als je met hetzelfde Bruna-account de app hebt geactiveerd. Bruna meldt dat e-boeken en e-tijdschriften op maximaal vijf apparaten tegelijkertijd kunnen worden gelezen. De aangeschafte e-boeken en e-tijdschriften zijn allemaal in het hoofdscherm te vinden. Deze zijn eveneens te sorteren op verschillende categorieën. Daarnaast is het mogelijk om met Tablisto je eigen ePub- en PDF-bestanden te lezen. 

Bruna Tablisto biedt e-tijdschriften van onder andere Cosmopolitan, Vrij Nederland, Opzij, Consumentengids, Esquire, Jan en Vogue aan. Ook zijn verschillende vakbladen als BoekBlad, MT en Sprout in de app te vinden. De prijzen variëren tussen de 0,89 en 9,99 euro, van een enkele aankoop tot een abonnement. De Tablisto-app is daarentegen wel gratis te downloaden.

Download: Bruna Tablisto voor Android-tablets en iPad

Via: E-readers

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.